KRO zoekt kandidaten voor nieuw psychologisch programma

vrijdag 18 september 2009

Heb je het gevoel dat je vastloopt in het leven en weet je niet meer hoe je de negatieve cirkel kunt doorbreken? Altijd bang dat je partner je gaat verlaten? Ben je zo verlegen dat je ieder contact met onbekenden uit de weg gaat? Kun je de dood van een dierbare niet verwerken? Ben je panisch voor vogels? Heb je regelmatig paniekaanvallen? Heb je het gevoel dat het nooit goed genoeg is? Leef je alleen voor je werk of valt het leven je soms te zwaar? 'KRO's Rode Kamer' biedt je een helpende hand.

Productiebedrijf TVBV (SNP Holding) is in opdracht van de KRO bezig met de voorbereidingen van dit nieuwe en baanbrekende televisieprogramma. Deelnemers aan het programma nemen plaats in een enorme rode kubus. Via een op maat gemaakte visuele sessie en onder begeleiding van een team professionele therapeuten krijg je inzicht in je probleem en wordt je de unieke kans geboden om anders naar je probleem te kijken.


Klinisch psycholoog Ando Rokx coördineert de samenwerking tussen de psychologen en de televisiemakers. Hij is enthousiast over het vernieuwende programma: 'Ik doe mee omdat het de kans biedt om iets te laten zien van de intense ervaringen en gesprekken die zich normaal in de verborgenheid van de spreekkamer afspelen en het taboe op de emotionele worsteling die het leven soms kan zijn te doorbreken.'

 

In 'KRO's Rode Kamer' onderga je de psychologische confrontatie met jezelf. Overrompelende beelden en geluiden zorgen voor een nieuw inzicht in je eigen geest en helpen je om je worstelingen vanuit een andere invalshoek te bestrijden. Onder begeleiding van een team deskundige psychologen word je geholpen om zelf de eerste belangrijke stap te zetten naar de oplossing van je probleem.

'KRO´s Rode Kamer' wordt gepresenteerd door Karin de Groot en is vanaf 2 januari 2010 te zien op Nederland 2.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers