Liam Payne, Clean Bandit, Travis Scott en French Montana op 'MTV EMA 2017'

donderdag 26 oktober 2017

De line-up van de 'MTV EMA 2017', het muziekspektakel van het jaar, wordt uitgebreid met meer van de grootste internationale acts van het moment, zo maakt Viacom-zender MTV bekend.

Supersterren Liam Payne (bekend van One Direction), Travis Scott en French Montana zullen zondag 12 november in Londen het podium betreden. Daarnaast zal hitmachine Clean Bandit een speciaal optreden verzorgen met gastoptredens van Zara Larsson (bekend van Symphony), Sean Paul, Anne-Marie (samen te horen in Rockabye) en Julia Michaels. Ook is bekend gemaakt dat James Bay, will.i.am en David Guetta awards zullen uitreiken.


Eerder meldde MTV al dat Shawn Mendes, Demi Lovato, Camila Cabello, Kesha, The Killers, Stormzy en 'MTV EMA 2017'-host Rita Ora optreden. Natalie Dormer, Madison Beer en Sabrina Carter reiken awards uit. Binnenkort worden er meer optredende artiesten en aanwezige sterren onthuld.

Nederlands talent tijdens MTV EMA 2017
Nederlandse topacts Chef'Special, Lil' Kleine, Boef, Roxeanne Hazes en Lucas & Steve maken dit jaar kans op de felbegeerde award voor Best Dutch Act. Stemmen kan nog steeds via mtvema.com. Tijdens de MTV EMA Pre-Party in The Butcher Social Club in Amsterdam reiken MTV-host Kay Nambiar en vlogger Monica Geuze op maandag 6 november de award voor Best Dutch Act uit. Kaarten voor de Pre-Party zijn niet te koop, maar uitsluitend te winnen, o.a. via mtv.nl/preparty. De winnaar van Best Dutch Act zal ons vertegenwoordigen tijdens de main show in Londen en maakt kans bekroond te worden tot Best Worldwide Act.

'MTV EMA 2017', zondag 12 november vanaf 21.00 uur live op MTV en via de MTV socials (Instagram, Facebook en Twitter).

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers