Maan, Buddy Vedder en Tommie Christiaan in vakjury live finale 'Junior Songfestival'

maandag 3 september 2018

Op zaterdag 29 september vindt de live finale van het 'Junior Songfestival' plaats vanuit theater Hanzehof in Zutphen. Na de auditierondes zijn er vier acts overgebleven die keihard hebben gewerkt om een spectaculaire show neer te zetten.

Zij zullen Nederland en de vakjury, bestaande uit Maan, Buddy Vedder en Tommie Christiaan, met hun eigen nummer proberen te overtuigen dat zij ons land mogen vertegenwoordigen tijdens de internationale finale in Minsk. Nieuw dit jaar is dat de kijkers thuis ook online hun stem kunnen uitbrengen op hun favoriet. De finale wordt gepresenteerd door Romy Monteiro.


Naast de vakjury en de kijkers thuis worden de vier acts ook beoordeeld door de kinderjury, die dit jaar bestaat uit FOURCE (de winnende act van vorig jaar). Tijdens de live finale zullen zij ook nog optreden met een medley van hun meest populaire nummers.

De vier acts die dit jaar in de finale van het 'Junior Songfestival' staan zijn in juni al bekend gemaakt. De meidengroep REMIX, die bestaat uit; Jazz (13), Roula (14), Xanne (14) en Mimi (12), duo Max en Anne, beiden 14 jaar, de dertienjarige Kiya en de jongste deelnemer van dit jaar, Anna (11) laten horen wat ze in huis hebben. Op 29 september weten we wie van deze vier finale acts Nederland gaat vertegenwoordigen in Wit-Rusland.

De voorbereidingen van de finalisten voor de finale zijn te volgen op het YouTube-kanaal van het Junior Songfestival en op Zapp.nl.

'Junior Songfestival Nationale Finale 2018', zaterdag 29 september om 19.25 uur bij AVROTROS op NPO Zapp.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers