Nieuw op Comedy Central Family: 'Married'

maandag 6 juli 2015

'Married' is een sitcom over ongelukkig verliefd zijn. Russ (Nat Faxon) en Lina (Judy Greeg), kunnen zich bijna niet meer herinneren hoe het leven was voordat de kinderen, schulden en de schoonouders erbij kwamen.

Maar zo nu en dan, tussen ruzies in herinneren ze zich de reden waarom ze in eerste instantie bij elkaar zijn. Ze begonnen als beste vrienden en beloofden er voor elkaar te zijn in alle ups en downs.


Russ en Lina hebben ook niet veel aan hun beste vrienden, want zij hebben zo hun eigen problemen. Zo is AJ, de beste vriend van Russ, onlangs gescheiden. Terwijl hij doet alsof hij zijn ex allang is vergeten denkt hij eigenlijk nog elke dag de hele dag aan haar. Lina's beste vriendin Jess heeft ook haar handen vol. Ze is getrouwd met een veel oudere man en komt erachter dat haar behoeftes niet helemaal matchen met de behoeftes van haar man.

'Married', vanaf 7 juli elke dinsdag om 21.30 op Comedy Central Family.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers