Nieuw tv-seizoen op TV 538 van start

maandag 9 oktober 2017

Het tweede seizoen van de 538-serie waarin BN'ers ongegeneerd hun keiharde mening geven over uiteenlopende entertainment- en muziekonderwerpen is nu te zien op YouTube.

S02E01 van 'Lovers x Haters' is tevens de kick-off van het nieuwe tv-seizoen van TV 538. De programmering van TV 538 is een mix van de beste videoseries, interviews, muziekprogramma's en live radioshows. De visuele huisstijl van TV 538 en visual radio zijn in een fris jasje gestoken. De hele maand oktober is TV 538 zender van de maand bij Ziggo en dus gratis te zien voor alle abonnees op kanaal 538.


Programmering TV 538
TV 538 neemt de kijker mee in de muziek- en entertainmentwereld, frontrow en backstage. De programma’s zijn eerlijk, vol humor en een tikje brutaal. Met de nieuwe programmering en huisstijl van 538 is gekozen voor een duidelijke en frisse stijl die aansluit bij de verwachting en belevingswereld van de doelgroep. Op TV 538 worden de radioprogramma's 'Evers Staat Op', 'De Coen en Sander Show' en 'De Frank & Vrijdagshow' live uitgezonden. Rondom deze shows zijn de YouTube-series 'Lovers x Haters' en 'Release Reacties' te zien, net als de grootste hits van vandaag en morgen en verslagen van de leukste en grootste live evenementen van 538, zoals 538Koningsdag en 538Jingleball.

De door 538 gemaakte series 'Lovers x Haters' en 'Release Reacties' worden uitgezonden op YouTube en op TV 538. De afleveringen van 'Release Reacties' staan steevast in de trendinglijst van YouTube. De afleveringen met Boef, Zara Larsson en Lil’ Kleine scoren meer dan 1 miljoen views per video. In dit jaar behaalde het YouTube kanaal van 538 tot nu toe meer dan 33 miljoen views en een stijging van 70.000 abonnees. TV 538 trekt dit jaar maandelijks meer kijkers dan in 2016. De best scorende maand was mei, met 1,1 miljoen kijkers.

Aflevering 1 'Lovers x Haters' - Platische chirurgie bij celebs
In het tweede seizoen van 'Lovers x Haters' geven onder andere Monica Geuze, JayJay Boske, Maan, Supergaande, Jebroer en Kaj Gorgels hun ongezouten mening. In de eerste aflevering praten bekende Nederlanders en influencers over plastische chirurgie bij celebs. Wat vinden ze van het gebruik van botox? Doen ze dat zelf ook? Zijn ze een lover of een hater van haarimplantaten bij mannen en hoe denken ze over bil- en borstimplantaten?

'LOVERS x HATERS' is om de week op donderdag vanaf 16.00 uur te zien op het YouTube-kanaal van 538. Op maandag en woensdag om 19:00 uur wordt het programma uitgezonden op TV 538.

TV 538 is te zien via 538.nl en via de kabel: op kanaal 538 bij Ziggo en Caiway en via Knippr. De kabelfrequenties van alle andere aanbieders zijn hier te vinden.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers