Nieuwe reeks 'Vakantieliefdes' vanaf 13 maart bij Net5 (OPROEP!)

zondag 2 maart 2014

Vanaf donderdag 13 maart brengt Net5 een tweede reeks van het romantische realityprogramma 'Vakantieliefdes'. Hierin worden Nederlandse vrouwen herenigd met de liefde die ze tijdens hun vakantie hebben ontmoet.

De ene keer reizen de dames naar het buitenland, de andere keer komt hun vlam naar Nederland. Laait het vuur weer op of blijft het bij een mooie herinnering?


Op vakantie is alles mooi en fijn. Alle ingrediënten zijn aanwezig om verliefd te worden. Een hele domper als je twee weken later alweer afscheid moet nemen van de Don Juan waar je tijdens de reis voor valt en met liefdesverdriet naar huis keert.

In 'Vakantieliefdes' kunnen Nederlandse vrouwen die vakantielover maar niet uit hun hoofd zetten en worden daarom herenigd met hun vakantieliefde. Elke aflevering worden twee dames gevolgd. De een reist naar het land van haar vlam, de ander wordt in Nederland opgezocht door haar vakantieliefde. Zo gaan er dames naar hun lover in Minnesota, Costa Rica of Ghana, terwijl andere vrouwen in Nederland worden opgezocht door hun geliefde uit Turkije, Argentinië of Kenia. Wat gebeurt er als de tortelduifjes weer samen zijn in het 'dagelijkse leven'? Ofwel, is het ware liefde of slechts een korte romance?

Aanmelden kan nog!
Kan jij die bijzondere jongen in het buitenland maar niet uit je hoofd zetten en wil je hem dolgraag weer ontmoeten? Je kunt je nog aanmelden voor het programma door een mail te sturen naar: vakantieliefdes@ctm.nl. Schrijf bij voorkeur kort iets over jullie liefde (liefst met een of twee foto's erbij). De producent neemt zo snel mogelijk contact met je op!

'Vakantieliefdes' wordt geproduceerd door CTM TV.

'Vakantieliefdes', vanaf donderdag 13 maart wekelijks om 21.30 uur bij Net5.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers