Nieuwe 'Twin Peaks' exclusief bij Videoland in Nederland

vrijdag 19 mei 2017

Op 8 april 1990 lieten David Lynch en Mark Frost de wereld voor het eerst kennismaken met een geniale vorm van 'kunst', genaamd 'Twin Peaks'.

Televisie was nooit meer hetzelfde, de wereld gecreëerd door Lynch en Frost heeft velen betoverd en kent miljoenen fans wereldwijd. De langverwachte, nieuwe SHOWTIME ® limited event series 'Twin Peaks', is vanaf 22 mei in Nederland exclusief te zien bij Videoland. De serie gaat in de Verenigde Staten op 21 mei in première. Hiermee is het al een aantal uur na de wereldwijde release in Nederland te zien.


De 18-delige reeks gaat verder 25 jaar nadat de inwoners van een eigenaardig dorpje perplex stonden toen homecoming queen Laura Palmer plotseling werd vermoord. Het nieuwe 'Twin Peaks' is geschreven door de bedenkers van de serie David Lynch en Mark Frost, en ook geproduceerd door Lynch en Frost, samen met Sabrina S. Sutherland. Van de originele cast zijn onder andere Kyle MacLachlan, die de iconische rol van FBI Agent Dale Cooper vertolkt, Mädchen Amick, Dana Ashbrook, David Duchovny, Sherilyn Fenn, Miguel Ferrer, James Marshall, Ray Wise, en David Lynch te zien in de nieuwe reeks van de serie. Monica Bellucci, Naomi Watts, Laura Dern, Tim Roth, Jim Belushi en anderen zijn toegevoegd aan de cast.

'Twin Peaks', exclusief bij Videoland - 22 mei twee delen, hierna elke week een deel.

Persbericht Videoland
http://www.videoland.nl

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers