Pak je tas in voor de gloednieuwe serie 'Zomer Kamp Eiland'

zondag 9 december 2018

Op 10 december gaat op Cartoon Network, de tv-zender waar ieder moment van de dag de leukste animatieseries te zien zijn, de magische nieuwe serie 'Zomer Kamp Eiland' in première.

In deze fantasierijke serie, op IMDb beoordeeld met een 7,9, volgen we Oscar en zijn beste vriend Hedgehog. Ze worden door hun ouders afgezet bij hun allereerste kampavontuur middenin de bossen. 'Zomer Kamp Eiland' is op verschillende festivals genomineerd en bekroond, met awards voor onder andere Best Short Film en Best Family Film.


Gescheiden van hun ouders moeten de twee vrienden al hun moed verzamelen om hun weg te vinden op het kamp. Maar dit kamp is anders dan andere kampen! 'Zomer Kamp Eiland' is een magisch kamp waar de kampleiders heksen zijn, paarden eenhoorns worden en monsters onder de bedden leven. Niet alle kampen bieden de mogelijkheid om met een pratende haai in het zwembad te zwemmen, onder het bed naar een ander universum te duiken of vrienden te maken met de maan; maar op 'Zomer Kamp Eiland' kan van alles gebeuren!

Stap in de fantasierijke wereld van 'Zomer Kamp Eiland' vanaf 10 december om 19.10 uur op Cartoon Network.

Persbericht Media Tornado/Cartoon Network
http://www.cartooonnetwork.nl
Meer artikels over Cartoon Network NL

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers