RTL 5 zoekt designers voor nieuwe collectie Björn Borg

woensdag 26 mei 2010

Dit najaar brengt RTL 5 een nieuw fashion programma, waarin een design duo wordt gezocht voor het ontwerpen van een compleet nieuwe modelijn voor het jonge fashion label Björn Borg. De winnende collectie gaat direct na de reeks daadwerkelijk in productie en komt in winkels door heel Nederland te hangen. Zestien deelnemers verdeeld over acht duo's dingen mee naar deze mooie hoofdprijs. De winnaars verdienen tevens een percentage van de omzet.

De deelnemers zijn verantwoordelijk voor het gehele proces dat bij het ontwerpen en verkopen van een nieuwe kledingcollectie komt kijken. Van de tekentafel tot het winkelrek moeten zij verstand van zaken hebben. Björn Borg gooit in de geheel nieuwe reeks alle deuren van haar bedrijf open om de Nederlandse kijker een blik te gunnen in de fascinerende wereld van de fashion industry.


Opgeven kan via http://www.rtl.nl/designduogezocht.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers