RTL Lounge zoekt kandidaten voor 'Dit Ben Ik!' (filmpje!)

dinsdag 20 september 2011

Voor een nieuw programma van RTL Nederland, dat wordt uitgezonden op RTL Lounge en online te bekijken is op pepper.nl zijn de makers op zoek naar mensen die hun leven in een korte video verfilmd willen zien. In dit filmpje gaat het er niet om hoe je er uit ziet, maar om wie je bent! Voorwaarde is wel dat je single bent en open staat voor een leuke blind date.

Ben jij of ken jij een leuke  single, die zichzelf op een originele en unieke manier wil presenteren in een filmpje? En  ben je tussen de 25 en 40 jaar? Geef je dan nu op!




Stuur een mail met een leuke omschrijving van jezelf en een goede foto naar ditbenik@rtl.nl en dan neemt de productie contact met je op! Of bel voor vragen 035-7114110/ 035-7114068.


DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
rtllounge

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers