SBS6 helpt slachtoffers van onrecht in gloednieuw 'Stegeman op de Bres'

dinsdag 9 augustus 2016

In het nieuwe programma 'Stegeman op de Bres' schiet Alberto Stegeman slachtoffers van onrecht te hulp. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of persoon en de politie kan deze mensen, om wat voor reden dan ook, niet direct helpen. Alberto springt voor deze mensen op de bres wat vanaf zondagavond 28 augustus te zien is bij SBS6.

 




De slachtoffers die Alberto en zijn team te hulp schieten zijn ten einde raad en hebben dringend hulp nodig. De een kampt met enorme schade aan hun huis doordat tijdelijke onderhuurders een wietplantage bleken te hebben. In een ander geval zijn ouders door hun eigen kind bestolen van meer dan honderdduizend euro. Alle problemen brengen enorme psychische schade met zich mee voor de slachtoffers.

'Ons uitgangspunt in dit programma is altijd het slachtoffer te helpen. Dat kan bijvoorbeeld door gestolen spullen terug te vinden, hulp te bieden door de dader te vinden en/of aan te spreken of door een instantie die de gedupeerden onterecht heeft benadeeld met camera te bezoeken. Het is telkens een gevecht om de oplossing te vinden maar als er sprake is van onrecht dan doen wij er alles aan de slachtoffers te helpen', aldus Alberto.

'Stegeman op de Bres', vanaf zondagavond 28 augustus telkens om 21.30 uur bij SBS6.

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier
SBS6

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers