Soundos, Kaj en Carlos finalisten 'Expeditie Robinson 2017'

vrijdag 15 december 2017

Wordt Soundos El Ahmadi, Kaj Gorgels of Carlos Platier de winnaar van 'Expeditie Robinson 2017'? Deze drie kandidaten versloegen vanavond Shelly Sterk en Niels Gomperts in de halve finale en plaatsten zich daarmee voor de finale van het 18de seizoen, te zien op 21 december om 20.30 uur bij RTL 5.

Kaj wist als eerst een plek in de eindstrijd te bemachtigen. Op finalisteneiland versloeg hij Niels in een uithoudingsproef. Hierna plaatste Soundos zich, die met bloed, zweet en tranen voor de allereerste keer een proef won. Carlos, een van de vier onbekende Nederlanders, won ten slotte de bekende evenwichtsproef en is hiermee de derde finalist van 'Expeditie Robinson'.


Na een loodzwaar seizoen strijden de drie overgebleven kandidaten in de finale nog één laatste keer tegen elkaar. Wie wint deze spectaculaire eindstrijd en mag zich de 'Last Man Standing' noemen?

'Expeditie Robinson' wordt geproduceerd door Strix Television.

Finale 'Expeditie Robinson', donderdag 21 december om 20.30 uur bij RTL 5.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers