Stacey Rookhuizen nieuwe presentatrice 'Project Catwalk'

maandag 6 juni 2011

Dit najaar komt RTL 5 met een nieuw Nederlands seizoen van 'Project Catwalk'. In deze derde reeks draait alles om dé spannende wedstrijd tussen twaalf gretige en getalenteerde fashion designers. Allemaal hebben ze één doel: naam maken in die keiharde en veelzijdige modewereld. De presentatie is in handen van multitalent Stacey Rookhuizen, die hiermee voor het eerst bij RTL 5 te zien is.

Stacey is op modegebied een echt stijlicoon. Zo won ze vorig jaar de 'Dutch Fashion Icon Femme 2010', een prijs waarmee belangrijke Nederlandse ontwerpers Stacey tot hun muze bombardeerden, omdat zij voor hen de Ambassador of Dutch Fashion is. Ook ontwerpersduo Viktor & Rolf omschrijft haar als een 'megawoman'. 'Sinds ik heb ontdekt dat er zoveel goede Nederlandse designers zijn, ben ik verkocht; ik draag de modewereld al jaren een warm hart toe en ben blij dat 'Project Catwalk' een podium is waarin jonge ontwerpers hun creativiteit mogen showen', aldus Stacey.

In 'Project Catwalk' maken de aanstormende topontwerpers zich op voor diverse veeleisende, vermoeiende en modebewuste uitdagingen. Wie weet de vakjury uiteindelijk te overtuigen van zijn of haar kwaliteiten en bezit als enige de hoogste dosis creativiteit en lef?

Modetalent dat het tijd vindt om naam te maken in de wereld van Prada, Hilfiger, Viktor & Rolf, Gucci, Valentino en Chanel kan zich vanaf nu aanmelden voor het programma via http://www.rtl.nl/projectcatwalk.

'Project Catwalk', dit najaar bij RTL 5.


DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
ProjectCatwalk

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers