Tess Milne ruilt RTL 5 voor KRO-NCRV

woensdag 10 augustus 2016

Tess Milne gaat aan de slag bij KRO-NCRV. Ze is bekend van de programma's 'Wie Is De Sjaak?' en 'Roadtrippers' van RTL 5. Vanaf maandag 5 september zal zij samen met Ajouad El Miloudi het programma 'Willem Wever' gaan presenteren. In dit jeugdprogramma gaat ze samen met een kind op zoek naar het antwoord op zijn/haar vraag.

Presentatrice Tess Milne: 'De KRO-NCRV is een plek waar ik de kans krijg om de volle potentie uit mezelf te halen. Met programma's waar ik inhoudelijk de diepte ik kan gaan. Het programma Willem Wever voelt als thuis komen, niks is leuker dan met de nieuwsgierigheid van het kind op avontuur te gaan.'

Taco Rijssemus, media-directeur KRO-NCRV: 'Ik ben blij met de komst van Tess Milne voor ons jeugdprogramma 'Willem Wever'. Ze is jong, energiek, nieuwsgierig en spreekt de jeugdige kijker aan. Mooie eigenschappen die een waardevolle aanvulling zijn voor KRO-NCRV.'

Tess begint haar carrière als VJ bij TMF, in 2011 maakt zij de overstap naar de zender MTV. Bij MTV presenteert ze onder andere Tess ’Money Makers’. Ze wordt opgemerkt door andere zenders en maakt vervolgens items voor ‘Miljoenenjacht’ bij RTL en voor Veronica het programma ‘De Fukkers’. In 2012 presenteerde ze onder andere het programma ‘Sterren Springen’ samen met Gerard Joling, waarin bekende Nederlanders schoonspringen. Ook was Tess te zien als fanatieke deelnemer in ‘Expeditie Robinson’. Vanaf het najaar van 2015 was ze te zien in het programma 'Wie Is De Sjaak?' en 'Roadtrippers'.


DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers