'The Christmas Show' met Nicolette van Dam terug in Ziggo Dome

vrijdag 24 juni 2016

Na het succes van vorig jaar keert de spectaculaire familieshow 'The Christmas Show' terug in de Ziggo Dome. Met een geheel nieuwe show wordt de Amsterdamse poptempel op 24 en 26 december opnieuw omgetoverd tot een groot winter wonderland.

In het hartverwarmende verhaal, waarin kerstdromen werkelijkheid worden, spelen wederom vele bekende sterren een rol. Net als vorig jaar zal Nicolette van Dam als kerstfee op betoverende wijze door de ruimte vliegen. De rest van de cast, bestaande uit verrassende nieuwe namen, worden binnenkort bekend gemaakt.


'The Christmas Show 2016' betovert het publiek met adembenemende decors, spannende dansacts, geliefde kerstliedjes, ballet, gospel en natuurlijk ontbreekt de kerstman niet. 'The Christmas Show' wordt dit jaar uitgebreid met een bijpassende kerstmarkt op het plein voor de Ziggo Dome.

Kaarten zijn vanaf vrijdag 24 juni te verkrijgen op http://www.christmasshow.nl.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers