'Tijd voor MAX' op toer in Noordwijk

zondag 4 september 2016

Op maandag 5 september om 17.10 uur start op NPO 1 het nieuwe seizoen 'Tijd voor MAX'! In september zendt het MAX-actualiteitenprogramma iedere week uit vanaf een bijzondere locatie in het land. Sybrand Niessen en Martine van Os zenden deze week live uit vanaf het prachtige strand van Noordwijk.

Het nieuwe seizoen van 'Tijd voor MAX' gaat dit jaar extra feestelijk van start: Sybrand en Martine trekken een maand lang het land in met 'Tijd voor MAX' op toer om in de open lucht en vanaf de mooiste locaties het vakantiegevoel nog even lekker vast te houden. Vanaf 5 tot en met 9 september gaan we heerlijk uitwaaien op het strand van Noordwijk, de badplaats die dit jaar haar 150-jarig jubileum viert.


Temidden van de schelpen en met het geruis van de branding op de achtergrond kijken we maandag 5 september met André van Duin terug op zijn eerste aflevering als presentator van Heel Holland Bakt. Dierenarts Jenny Buijtels en culinair expert dierenarts Jenny Buijtels en culinair expert Janny van der Heijden zijn ook te gast.

Ook aan de veiligheid van alle bezoekers is gedacht, want juist deze week vinden in Noordwijk de Wereldkampioenschappen Lifesaving plaats, wat natuurlijk in 'Tijd voor MAX' besproken wordt. Onze vaste huisarts dokter Ted van Essen staat ook op dinsdag 6 september aan de Noordwijkse kust weer klaar met zijn dokterstas.

Natuurlijk wordt er ook in 'Tijd voor MAX' op toer weer heerlijk gekookt: behalve Janny staat Heel Holland Bakt-winnares Sarena Solari woensdag 7 september in onze strandkeuken. Ook praten we woensdag met actrice Joke Bruijs over haar rol in de dramaserie La Famiglia die binnenkort wordt uitgezonden.

Op donderdag 8 september schuift actrice Tjitske Reidinga aan. Ook zijn schrijfster Susan Smit en historicus Koen Marijt te gast, beide groeiden op in Noordwijk en hebben banden met het dorp.

Oud-RTL-weerman Peter Timofeeff schuift op vrijdag 9 september bij 'Tijd voor MAX' aan; na problemen met zijn gezondheid schijnt voor hem gelukkig weer de zon, die hij hopelijk meeneemt naar Noordwijk.

'Tijd voor MAX op toer', vanaf 5 september elke werkdag om 17.10 uur op NPO 1.

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers