Top 3 grootste tv-talenten van 2016 bekend

dinsdag 27 september 2016

Volgens de tv-kijker wachten Gwen van Poorten ('Spuiten en Slikken'), Philippe Geubels ('Het Zijn Net Mensen') en Pip Pellens ('Battle on the Dancefloor') een grootste carrière op de Nederlandse televisie.

Zij eindigden (op alfabetische volgorde) in de definitieve top-3 van de Televizier Talent Award verkiezing.


TV-gezichten
'Het winnen van de Televizier Talent Award garandeert natuurlijk niets, maar feit is wel dat eerdere winnaars nu een mooie tv-carrière hebben', vindt Jeroen de Goeij, adjunct-hoofdredacteur van Televizier, organisator van de Gouden Televizier-Ring. 'Lieke van Lexmond, Jan Kooijman, Kees Tol en Jan Versteegh zijn nu populaire presentatoren, maar zijn ook allemaal begonnen als talent.'

Gala
De winnaars van de Televizier Talent Award 2016 wordt bekendgemaakt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala, op donderdag 13 oktober in de HMH in Amsterdam. AVROTROS zendt het Gala live uit vanaf 20.30 uur op NPO 1.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers