Tweede editie 'Muziekfeest van het Jaar'

zaterdag 10 februari 2018

Ook 2018 krijgt haar 'Muziekfeest van het Jaar'. Na het grote succes van vorig jaar volgt op vrijdag 7 december de tweede editie in de Ziggo Dome en later ook op televisie.

De grootste artiesten van Nederlandse bodem brengen wederom klassiekers, hits en meezingers ten gehore onder begeleiding van een groot symfonisch orkest. Presentator van het 'Muziekfeest van het Jaar', Jan Smit maakte vanavond bekend dat onder anderen Samantha Steenwijk, Rob de Nijs en Tino Martin van de partij zijn.


Presentator Jan Smit: 'Na het succes van 2017 (met een volle zaal en meer dan een miljoen kijkers tijdens oud en nieuw) kan een vervolg niet uitblijven. De Nederlandse muziekcultuur beleeft hoogtijdagen en dat gaan we hier weer laten zien. De verbroedering en verbinding die het publiek hier beleeft met de top van het Nederlandse genre is uniek.'

Niet eerder stonden er zo veel artiesten van het Nederlandse lied tijdens één concert op het podium als tijdens het Muziekfeest van het Jaar. Een feest der herkenning voor elke liefhebber. Onder leiding van het Groot Symfonisch Marcel Fisser Orkest brachten de populaire artiesten verrassende samenwerkingen en optredens.

Ga voor meer informatie over het bijwonen van (de opnames) 'Het Muziekfeest van het Jaar' naar muziekfeestvanhetjaar.nl.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers