Veronica haalt Amerikaanse hitserie 'Blindspot' naar Nederland

maandag 8 augustus 2016

In de gloednieuwe Amerikaanse successerie 'Blindspot' wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen op Times Square. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloze vechtskills een soort vrouwelijke Jason Bourne.

De FBI ontdekt dat elke tattoo een sleutel is tot het oplossen van een misdrijf binnen een internationale criminele samenzwering. 'Blindspot' is vanaf zondag 18 september wekelijks om 20.30 uur te zien bij Veronica.

De mooie Jane Doe (Jaimie Alexander) wordt naakt op Times Square aangetroffen in een tas. Haar lichaam is volledig bedekt met ingewikkelde tatoeages waarvan niemand weet wat ze betekenen, maar één tattoo is een overduidelijke verwijzing: de naam van FBI-agent Kurt Weller (Sullivan Stapleton) staat op haar rug. De verbaasde Weller heeft geen idee wat zijn link is met Jane Doe en start samen met zijn FBI-team een onderzoek naar de raadselachtige tatoeages. Jane Doe’s lichaam blijkt vol te staan met namen, plaatsen en data die verwijzen naar nog plaats te vinden misdrijven binnen een criminele samenzwering. Elke tatoeage brengt het team dichter bij de waarheid van het immense complot en de ware identiteit van Jane Doe.

Naast Kurt Weller bestaat het FBI-team uit oorlogsveteraan Edgar Reade (Rob Brown), de geheimzinnige Tasha Zapata (Audrey Esparza) en adjunct directrice Mayfair (Marianne Jean-Baptiste). De afleveringen van Blindspot zijn na uitzending gratis terug te kijken op KIJK.nl.

'Blindspot' was afgelopen najaar een van de meest succesvolle series in Amerika met gemiddeld 12,7 miljoen kijkers. In november werd bekend gemaakt dat de serie wordt verlengd met een tweede seizoen in Amerika.

'Blindspot', vanaf zondag 18 september wekelijks om 20.30 uur bij Veronica.


DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier
Veronicatv

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers