'Vintage Love' bij Net5

dinsdag 19 juni 2018

'Vintage Love' is inmiddels een begrip bij Net5. Dit jaar staat niet alleen de maand juli, maar de hele zomer in het teken van romantische filmklassiekers.

Na het succes van eerdere edities kan de kijker binnenkort weer genieten van titels als 'Four Weddings And A Funeral', 'Notting Hill', 'Dirty Dancing', 'Robin Hood Prince of Thieves' en 'Cocktail'.


Met een gemiddeld marktaandeel van 6,4% (in de doelgroep 20-54 jaar inclusief uitgesteld kijken) was juli 2017 de beste maand van Net5 sinds juli 2013 (toen 6,6%). De gemiddelde performance van de prime-time 'Vintage Love'-films in 2017 kende een marktaandeel van 8,0%. Een score die ver boven het zendergemiddelde ligt.

Speciaal voor deze thema-zomer is er een promo opgenomen met Nicolette van Dam waarin zij schittert in iconische filmposters van verschillende 'Vintage Love'-films.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers