Vlogger BeautyNezz en Bart Boonstra samen in nieuwe Nickelodeon show 'Joy & Bart'

zaterdag 25 juni 2016

Vanaf 26 juni zijn YouTube-sensatie Joy, bekend van haar vlog-kanaal BeautyNezz, en presentator Bart Boonstra iedere zondag op Nickelodeon te zien in hun tv-programma 'Joy & Bart'.

Het programma is een samenwerking tussen Nickelodeon en kinderkledingmerk NIK&NIK van mode-ondernemer Nikkie Plessen.


Achter de schermen
In 'Joy & Bart' gaat het duo backstage en on stage op onderzoek uit. Ze nemen een kijkje achter de schermen bij o.a. televisieprogramma’s, fotoshoots, topsporters en concerten en laten hun kijkers exclusief zien hoe het er daar allemaal aan toe gaat.

BeautyNezz
Joy is één van de grootste vloggers van Nederland. In minder dan twee jaar tijd groeide haar YouTube kanaal BeautyNezz uit tot één van de grootste internetsensaties van de Benelux. Haar vlogs zijn in totaal al 80 miljoen keer bekeken en toonaangevend voor jonge meiden. Joy is uitgeroepen tot YouTube Talent 2015, Jongere van het Jaar 2015 en Beste Vrouwelijke YouTuber 2016. Verder werd zij genomineerd voor de Nickelodeon Kids’ Choice Awards 2016 en deed zij hiervoor afgelopen maand in Los Angeles als reporter verslag van het wereldwijde evenement. 

'Een tv-programma presenteren is een droom die uitkomt! Het wordt een heel cool programma met onderwerpen die ik zelf interessant vind. Ik heb er onwijs veel zin in!', zo vertelt Joy.

Bart Boonstra
Presentator Bart Boonstra is één van de gezichten van de kinderzender Nickelodeon. Hij presenteerde o.a. 'Nick Battle', 'Erecode' en de 'Kids' Choice Awards'.

'Ik ontmoette Joy in Los Angeles, waar we de Kids’ Choice Awards presenteerden. Het is een unieke samenwerking. Ik kijk er ontzettend naar uit om samen te gekke avonturen te beleven en een kijkje te nemen achter de schermen op de meest coole locaties', zegt Bart.

NIK&NIK - Nikkie Plessen
NIK&NIK is het kinderkledingmerk van mode-ondernemer Nikkie Plessen.

'Het format past perfect bij Joy en Bart. Ze zijn onwijs enthousiast, avontuurlijk en je voelt direct de positieve energie in het team', aldus Nikkie.

'Joy & Bart', vanaf zondag 26 juni elke week om 17.45 uur op Nickelodeon.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers