Waylon coach in zevende seizoen 'The Voice of Holland'

maandag 30 mei 2016

Waylon wordt coach in het komende seizoen van 'The Voice of Holland'. Hij neemt plaats op de stoel van Anouk. De veelbesproken zangeres, die het afgelopen seizoen voor het eerst als coach te zien was in de populaire zangwedstijd, verwacht deze zomer haar zesde kindje.

RTL, Talpa en Anouk hebben geprobeerd om de opnameschema’s op elkaar afgestemd te krijgen. Uiteindelijk is gezamenlijk besloten op zoek te gaan naar een vervanger, zodat Anouk straks in alle rust kan gaan genieten van de nieuwe liefde in haar leven. In het achtste seizoen neemt de Nederlandse zangeres gewoon weer plaats in haar 'eigen' coach-stoel.


Nieuwe coach
Waylon heeft met zijn staat van dienst in de muziekindustrie en zijn rol als prof in 'It Takes 2' de capaciteiten om talenten vakkundig te beoordelen en begeleiden. Als country-liefhebber met een uitzonderlijk geluid weet hij zich nagenoeg alle muziekstijlen in no time eigen te maken. Naast Ali B, Sanne Hans en nieuw voice-lid Guus Meeuwis is Waylon een waardevolle toevoeging aan het coachteam.

Waylon over zijn nieuwe rol als coach in de 'The Voice of Holland': 'Ik voel mij natuurlijk super vereerd en heb er heel veel zin in!'

Binnenkort is het weer tijd voor de grootste zangtalenten van Nederland om te laten zien dat ze onder leiding van een live band de nieuwe Voice of Holland zijn. Aanmelden kan nog via http://www.thevoiceofholland.com.

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier
TVOH

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers