Wie wint 1 miljoen euro in 'BankGiro Loterij The Big Picture'?

zaterdag 31 januari 2015

'BankGiro Loterij The Big Picture' is de nieuwe interactieve spelshow van RTL 4, waarin studiokandidaten elke week kans maken op maar liefst één miljoen euro.

Het enige wat ze hiervoor hoeven te doen, is het goed beantwoorden van twaalf vragen. Die vragen worden gesteld aan de hand van foto’s die levensgroot in de studio worden getoond. Dit kunnen bekende of onbekende foto's zijn die hoe dan ook vragen om een flinke dosis algemene kennis: van showbizz tot politiek, en van kunst tot sport. Elke vraag die de kandidaat goed beantwoordt brengt hem weer een stap verder op de geldladder die tot één miljoen euro gaat. Ook wordt elke week een deelnemer van de BankGiro Loterij thuis verrast met hetzelfde geldbedrag als de studiokandidaat. De presentatie van 'BankGiro Loterij The Big Picture' is in handen van Robert ten Brink.


De spelregels
Op weg naar de hoofdprijs van één miljoen euro moet de kandidaat twaalf treden klimmen op een geldladder. Weet de kandidaat het antwoord niet of twijfelt hij? Dan bestaat de mogelijkheid om maximaal drie keer een goed antwoord te kopen en daarmee zijn plek op de geldladder te behouden. De prijs die hiervoor betaald moet worden, is echter hoog...Het kost de kandidaat namelijk elke keer 25% van zijn prijzengeld. Dit percentage gaat linea recta naar de geldpot van een door de notaris geselecteerde deelnemer van de BankGiro Loterij. Als de kandidaat besluit te stoppen of de laatste vraag goed heeft beantwoord, krijgt hij met de 'Alles-of-Niets'-vraag een laatste kans om het geld terug te winnen. Lukt dat niet? Dan verliest hij alles.

'The Big Picture App'
Uniek in het programma is de interactieve 'The Big Picture App', waarmee kijkers live mee kunnen spelen. Bij het geven van een goed antwoord thuis, kan het zo maar gebeuren dat hun foto tijdens de uitzending verschijnt waarmee ze direct 5000 euro winnen.

Het nieuwe spelprogramma wordt geproduceerd door Talpa Producties in samenwerking met de BankGiro Loterij.

'BankGiro Loterij The Big Picture', elke zondag vanaf 1 februari om 22.00 uur bij RTL 4.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers