Ziggo abonnees genieten in december gratis van Boomerang

woensdag 22 november 2017

Van vrijdag 1 december tot en met zondag 31 december a.s. kunnen alle interactieve digitale TV abonnees van Ziggo op kanaal 309 een maand lang gratis kijken naar Boomerang, de TV-zender die zich volledig richt op hedendaags geanimeerd entertainment voor kinderen 4-9 en hun familie.

Alleen op Boomerang zie je gloednieuwe series met tijdloze favorieten zoals Tom & Jerry, Scooby-Doo en de Looney Tunes. In december brengt de zender nieuwe afleveringen van Wacky Races, Paf de Hond en Bunnicula op de buis, samen met een selectie films.


In de nieuwste Boomerang serie roept Warner Bros. Animation alle racers terug naar het parcours voor 'Wacky Races', de moderne remake van de klassieke Hanna-Barbera serie, met de terugkeer van je favoriete racers en natuurlijk hun wacky auto’s! Deze maand zijn er ook nieuwe afleveringen van 'Paf De Hond', waarin het kleine en speelse hondje op avontuur gaat om zijn vrienden in nood te redden, en 'Bunnicula', het paranormale konijn dat niets van bloed moet hebben en de voorkeur geeft aan groentesap dat hem superkrachten geeft.

Gedurende december kunnen Ziggo abonnees een maand lang gratis genieten van de tijdloze humor en entertainment dat TV-zender Boomerang te bieden heeft, met de leukste familiefilms in de Boomerang Cinema.

Vrijdag 1 december: Alpha & Omega 5 - Family Vacation
Vrijdag 8 december: The Big Bad Fox + Baby Delivery + Saving Christmas
Vrijdag 15 december: Alpha & Omega 7 - The Big Fureeze
Vrijdag 22 december: Tom & Jerry: A Nutcracker Tales
Vrijdag 29 december: The Jungle Bunch: Old Jim's Treasure + The Owl & Co: The Dragon Invasion

Schakel in op Boomerang en geniet de hele maand december gratis van de zender!

Persbericht Media Tornado/Boomerang
http://www.boomerangtv.nl

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers