Black Eyed Peas op 1 in de allereerste 'Top 500 van de Zeroes'

vrijdag 28 november 2014

De allereerste lijst met hits uit de jaren 2000-2009 zit erop. De luisteraars van Q-music hebben de Black Eyed Peas op 1 gestemd met het aanstekelijke I Gotta Feeling.

De 'Top 500 van de Zeroes' werd van maandagochtend tot vrijdagavond uitgezonden op Q. Elke avond om 18 uur was er Zeroes in the Mix met dansbare Zeroes-hits gemixt door top-dj’s Regi, Yves V, Pat Krimson, Wolfpack en Mike Mago.


De 10 favoriete Zeroes-hits van de Q-luisteraar:

1. Black Eyed Peas – I Gotta Feeling
2. Coldplay – Viva La Vida
3. Lady Gaga – Poker Face
4. P!nk – Dear Mr. President
5. Beyoncé – Crazy In Love
6. Kings of Leon – Sex On Fire
7. Rihanna – Don’t Stop The Music
8. Amy Winehouse – Rehab
9. Justin Timberlake – Cry Me A River
10. David Guetta & Kelly Rowland – When Love Takes Over

Beyoncé populairst, Clouseau hoogst genoteerde Belgische groep
Naast hun nummer 1-notering staan de Black Eyed Peas in totaal ook liefst 12 keer in de lijst. P!nk heeft 11 hits in de 'Top 500', Coldplay en Justin Timberlake staan er 9 keer in. Maar globaal gezien is Beyoncé de populairste artieste uit de Zeroes, met liefst 8 solohits én 5 samen met Destiny’s Child. De Zeroes waren opvallend vrouwelijk want verder zijn Madonna (8), Christina Aguilera (8), Rihanna (7), Nelly Furtado (7) en Britney Spears (6) het meest in de 'Top 500' gestemd.

Clouseau is de hoogste genoteerde Belgische groep met En Dans op nummer 12. Natalia en Milk Inc zijn de populairste landgenoten uit de Zeroes met elk 8 liedjes in de lijst.

Single Ladies: meer dan 300.000 keer bekeken
Q-dj’s Kürt Rogiers, Maarten Vancoillie en Wim Oosterlinck hebben intussen al voor 319.000 kijklustigen hun beruchte dansmoves getoond.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers