De line-up van De Foute Party is bekend!

dinsdag 29 mei 2018

Qmusic-dj's Sam De Bruyn, Heidi Van Tielen, Wim Oosterlinck, Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe maakten de line-up bekend van de Foute Party bekend. Op vrijdag 29 juni 2018 staan Alvaro Soler, Christoff, Bart Kaëll, De Romeo's, Kate Ryan, Captain Jack, Gebroeders Ko op het podium in Flanders Expo Gent.

Daarnaast zullen er ook enkele special guests aanwezig zijn, die nog geheim zijn. Iedereen kan tickets bestellen voor het foutste feest van het jaar via Qmusic.be.


Van zingende kapiteins tot rasechte schlagerzangers: de Foute Party heeft het allemaal. Zo laat Alvaro Soler de vrouwenharten sneller slaan met zijn bekende zomerhits ‘El Mismo Sol’ en ‘Sofia’. Christoff, De Romeo’s en Bart Kaëll zorgen voor de toepasselijke foute schlagermuziek. Captain Jack laat iedereen meebrullen op de 90’s-Hit ‘Captain Jack’. Kate Ryan haalt haar kniezwengel nog eens boven en ook De Gebroeders Ko halen hun foutste outfits en nummers uit de kast.

Maarten en Dorothee presenteren De Foute 128
Ook dit jaar presenteren Maarten en Dorothee, net vóór de Foute Party op vrijdag 29 juni 2018, opnieuw de mafste hitlijst van Vlaanderen: de Foute 128. Vanaf vrijdag 1 juni kunnen luisteraars beginnen stemmen op hun favoriete foute nummers. Vorig jaar stond Get Ready! voor het eerst bovenaan de Foute 128 met hun nummer ‘Diep’.

De luisteraars kunnen nu al non-stop foute muziek beluisteren via het online radiostation ‘Foute Radio’ op Qmusic.be en via de Q-app. Qmusic lanceert ook de hashtag #ProudToBeFout, waarmee de zender luisteraars oproept om hun foutste outfit en dansmoves te delen via sociale media.

De Foute Party
Vrijdag 29 juni 2018 in Flanders Expo Gent
Tickets bestellen kan via Qmusic.be
Online radiostation 'Foute Radio' op Qmusic.be en via de Q-app

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers