Maarten & Dorothee leggen 10 meest gegoogelde vragen voor aan bekende

woensdag 15 november 2017

Hoeveel verdient Bart De Wever? Hoe groot is Gert Verhulst? Uit welk land komt Jani Kazaltzis? Het zijn enkele van de vele vragen die het meest gegoogeld worden over deze bekende Vlamingen.

Vanaf donderdag 16 november leggen Qmusic-dj's Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe de vragen voor aan de bekende gezichten zelf in hun nieuwe podcast: 'De 10 meest gegoogelde vragen over'. Elke donderdag verschijnt er een nieuw interview. Onder andere Studio 100-baas Gert Verhulst, Antwerps burgemeester Bart De Wever, zangeres Laura Tesoro en stylist Jani Kazaltzis doen mee.


Maarten & Dorothee: 'Als we tijdens onze radioshow een gast ontvangen is de tijd vaak beperkt voor een uitgebreider interview en denken we vaak: dju, dit hadden we eigenlijk nog willen vragen. Het is leuk om in deze podcast nu eens wat langer te babbelen met onze gasten en dieper in te gaan op bepaalde onderwerpen waar we het anders niet of te weinig over kunnen hebben'.

Jani Kazaltzis bijt donderdag de spits af. Het uitgebreide interview met hem is vanaf 16.00 uur gratis te beluisteren via Qmusic.be. Maarten en Dorothee laten ook elke week tijdens hun radioshow tussen 16.00 en 19.00 uur enkele fragmenten uit de podcast aan bod komen.

Jani vertelt gênant verhaal in eerste podcast: 'Ik heb ooit de gsm van mijn vriend gestolen om zijn nummer te bemachtigen!'


Wie is de vriend van Jani? Die vraag zorgt tijdens het gesprek voor een verrassende onthulling. Zo vertelt Jani uitgebreid over zijn eerste en vooral zeer gênante ontmoeting met zijn huidige vriend in een Antwerpse discotheek. 'Voor mij was het meteen liefde op het eerste gezicht, maar hij wilde niets van mij weten. Hij wilde mij zelfs zijn nummer niet geven', vertelt Jani. 'Toen kwam de 'ghetto bitch' in mij naar boven en heb ik gewoon zijn gsm gepikt en ben ik weggelopen om zo aan zijn nummer te geraken', vult Jani al lachend aan. Verder praat hij open over zijn carrière, plastische chirurgie en gaat hij dieper in op zijn jeugd. Daarnaast komen Maarten en Dorothee er achter dat Jani eigenlijk helemaal niet Jani heet.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers