Peter Van de Veire en Julie Van den Steen lanceren wintersingle 'KOUD HE' - VIDEO

vrijdag 1 december 2017

Vanaf nu zou het écht lekker winters koud worden. Daarom lanceren Peter Van de Veire en Julie Van de Steen van de Grote Peter Van de Veire Ochtendshow op MNM een echte wintersong: 'KOUD HE'.

Het kan twee kanten op: door de klimaatopwarming krijgen we helemaal géén koude winter. In dat geval zorgt deze winterhit sowieso voor de juiste sfeer... Of het wordt toch nog een ouderwetse winter vol sneeuw en strooiwagens. Ook dàn is deze single de perfecte soundtrack voor onderweg.


MNM-Weerman Frank Deboosere weet het zélf al jaren niet meer. Peter en Julie vragen zich dan ook terecht af: 'Wie gelooft die Franky Boy nog?'. Frank duikt trouwens zelf op in de videoclip die je onderaan kan bekijken. Peter en Julie rappen én Julie zingt zelfs alsof ze nooit iets anders gedaan heeft.

Pijnlijk weetje: tijdens de opnames van de videoclip zijn de - reeds gebroken - vingers van Julie Van den Steen op een bepaald moment gevoelloos geworden en deed de ontdooiing bijzonder veel pijn. Het gaat gelukkig intussen beter met haar. De clip werd bij vriestemperaturen opgenomen in skipiste Aspen in Wilrijk. De twee MNM-dj’s droegen een bijhorende KOUD HE-muts. Nu al een collector’s item.

Het nummer downloaden? Dat kan hier. Het nummer toevoegen aan je favoriete streamingdienst kan op Spotify, Deezer en Apple Music.


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers