Q-Halloween House van Qmusic opende vandaag de deuren in Hasselt

woensdag 24 oktober 2018

Qmusic brengt Hasselt helemaal in griezelstemming met het Q-Halloween House. Woensdag 24 oktober opende de radiozender een speciale studio in Hasselt, waar de Q-dj's tot en met dinsdag 30 oktober elke dag van 13.00 tot 19.00 uur live uitzenden.

Naast Sean Dhondt beten ook Q-dj's Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe de spits af. Een vast onderdeel van hun Halloweenverblijf in Hasselt wordt het spel ‘Wie heeft zich laten kisten?’.


Elke dag kruipt een bekende Vlaming daarvoor in een doodskist. Met ja-/nee-vragen kunnen Q-luisteraars raden wie er in de kist ligt. Al na één vraag wist luisteraar Eva wie er in de kist lag: Sean Dhondt. 'Allé seg, Eva. Ik vond het nog zo gezellig en mijn water was nog niet op', lachte Sean. Eva kreeg door haar goede gok vijf tickets voor de Halloween Nacht in Walibi op woensdag 31 oktober. Om verder helemaal in de Halloween-stemming te komen, kregen alle Q-dj's een make-over, wat tot angstaanjagende resultaten leidde.

Van woensdag 24 oktober tot dinsdag 30 oktober is iedereen van 13.00 tot 19.00 uur welkom op Zuivelmarkt 3 in Hasselt om een bezoekje te brengen aan het Q-Halloween House, de Q-dj's aan het werk te zien en zich klaar te stomen voor Halloween.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers