Qmusic-dj Vincent Fierens maakt nieuw WK-lied om Rode Duivels aan te moedigen

vrijdag 9 maart 2018

De Rode Duivels laten vertrekken naar Rusland zonder WK-lied? Dat wil Qmusic-dj Vincent Fierens niet laten gebeuren. Om een nieuw WK-lied te maken gaat hij met alle supporters op zoek naar verschillende bekende Belgische artiesten om het lied in te zingen.

Vincent krijgt in zijn zoektocht alvast de volledige steun van LIVE Entertainment. Iedereen kan vanaf nu zijn favoriete Belgische artiest voor het WK-lied doorsturen naar vincent.fierens@qmusic.be. Vanaf volgende week zal Vincent elke dag tussen 19.00 en 22.00 een artiest bekendmaken tijdens zijn programma 'F.C. Fierens'. Wat de titel wordt en hoe het nummer gaat klinken, zal later bekendgemaakt worden.


Qmusic-dj Vincent Fierens: 'Mijn programma heet niet voor niets 'F.C. Fierens', ik ben een echte voetbalgek. Voetbal is ook luid meekelen met typische voetbalnummers, dus een WK zonder een WK-lied? Dat kan toch niet! Qmusic staat als één blok achter onze Rode Duivels, dus we gaan hen samen met onze luisteraars aanmoedigen met een opzwepend WK-lied. Dus luisteraars, laat van jullie horen en help mee de voetbalbond uit de stront. Wie willen jullie het WK-lied horen zingen?'

Henk Vermeulen, managing director LIVE Entertainment: 'We zijn uitermate fier om onze creatieve krachten te bundelen met Vincent Fierens en Qmusic. Samen dromen we van een nieuw voetballied met heel wat Belgische artiesten waarin we tonen dat we allemaal achter de Rode Duivels staan.'

De oproep van Vincent is terug te vinden op Qmusic.be.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers