Qmusic doet groeten uit jaren negentig met de 'Top 500 van de 90's'

zondag 19 februari 2017

Is het nu de familie Coppens of zijn het de Qmusic-dj's die terug in de jaren '90 gekatapulteerd worden? Van maandag 20 februari tot en met vrijdag 24 februari halen deze keer papa Sam, zijn lieftallige vrouw Heidi en kinderen Maarten en Dorothee hun mooiste retrokleren van onder het stof en keren ze even terug naar de jaren '90.

Elke dag draaien ze, samen met Wim Oosterlinck & Jolien Roets en Marcia Bwarody & Bart-Jan Depraetere, van 9.00 tot 19.00 uur de 500 favoriete 90's hits van de luisteraars tijdens de 'Top 500 van de 90's'.


In de jaren negentig vonden flippo's hun weg naar de chipszakken, veroverden schattige Furby’s de wereld, droeg elke modebewuste persoon plateauzolen en brulde iedereen luidkeels '5, 6, 7, 8' mee met de Britse popgroep Steps. Reden genoeg dus voor een muzikale trip down memory lane.

Sam De Bruyn: 'Van de Spice Girls tot Nirvana en van Virtual Zone tot Mariah Carey. De jaren 90 brachten ons waanzinnig goeie muziek met een flinke dosis guilty pleasures en onvergetelijke feestnummers.'

Vorig jaar was het nummer 'Insomnia' van Faithless de absolute favoriet van de luisteraars. AC/DC eindigde met ‘Thunderstruck’ op een verdienstelijke tweede plaats. Rhythm is a Dancer van Snap! vervolledigde de top 3.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers