Qmusic kondigt nieuwe editie Q-Run To You aan in Aalst

woensdag 10 januari 2018

De Q-Run To You is terug: het loopevent waar duo's letterlijk naar elkaar toelopen vindt dit jaar plaats in Aalst op zaterdag 17 maart.

Om de nieuwe editie aan te kondigen vertrokken Qmusic-dj’s Sam De Bruyn, Wim Oosterlinck, Sean Dhondt, Vincent Fierens, Jolien Roets, Marie Monballiu, Vincent Vangeel, Sarah Mylle, Toon Smet en Inge De Vogelaere vandaag in loopkledij richting de carnavalstad. Daar gaven ze in het oude stadhuis samen met burgemeester Christoph D’Haese het officiële startschot voor de ticketverkoop. Daarna wijdde de burgemeester zelf ook het parcours in met een ererondje. Iedereen kan zich vanaf vandaag, woensdag 10 januari, inschrijven met een running mate of als groep via Qmusic.be en Q2.be.


Sam De Bruyn: 'De eerste editie van de Q-Run To You vorig jaar in Hasselt was al een groot succes met zo’n 5000 lopers en party people. Aalstenaars weten hoe ze moeten feesten, dus dit keer willen we met minstens evenveel volk, flashy lichten en zalige beats de stad volledig platlopen. Who’s in for round 2?'

Het principe blijft hetzelfde: duo’s lopen tijdens de Q-Run To You letterlijk naar elkaar toe op een magisch verlicht loopparcours vol beleving van ongeveer 5 km. Neonlichten, fluorescerend lint, glowsticks, muziek en heel wat flashy outfits zullen de straten van de op één na grootste stad van Oost-Vlaanderen kleur geven. Het startpunt en de eindmeet liggen in de Florahallen. Net als vorig jaar kunnen de lopers na hun inspanning samen feesten tijdens de Q – Run To You Party. Een ticket voor de avondrun en de party kost 30 euro per duo en is te verkrijgen via Qmusic.be en Q2.be.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers