Wim Oosterlinck laat Joke Van de Velde hoogste bol Atomium wassen

maandag 25 mei 2015

Q-dj Wim Oosterlinck heeft ervoor gezorgd dat Joke van de Velde de hoogste bol van het Atomium, op 102 meter hoogte, moest schoonmaken.

Elke week krijgt Joke, die op woensdag bij Wim in de studio zit tijdens de 'Wim O Show', een nieuwe opdracht voor de rubriek 'Joke Durft'. Deze keer had die dus alles met het Atomium te maken.


Joke van de Velde: 'Wim heeft me weer iets aangedaan: dit was écht wel de meest angstaanjagende opdracht die ik tot nu toe al gekregen heb. Ik was echt de hele tijd aan het beven en kon alleen maar denken: als ik straks maar terug veilig op de grond sta. Maar kijk, ik hoop dat ik het nu echt heb kunnen bewijzen: Joke durft! (lacht)'


Wim vult aan: 'OK, ik moet toegeven: dit is de spectaculairste opdracht die Joke al gekregen heeft voor Joke Durft. Ik ben blij en trots dat ze zich zo inzet voor het vaderland (lacht).'

Joke is al anderhalf jaar elke woensdag het speelkameraadje van Wim in 'De Wim O Show'. Elke week krijgt ze een nieuwe uitdaging in 'Joke Durft'. Van auditie doen voor 'So You Think You Can Dance', een naaktselfie nemen met Lesley-Ann Poppe tot bijtspeeltje zijn voor politiehonden, Joke heeft zo al heel wat opdrachten doorstaan.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers