Annet Malherbe en Mark Rietman topadvocaten in nieuwe dramaserie 'De Zuidas'

Annet Malherbe en Mark Rietman spelen de hoofdrollen in de nieuwe achtdelige dramaserie 'De Zuidas' van BNNVARA. Ook Noortje Herlaar, Robert de Hoog, Guy Clemens en nieuwkomers Jouman Fattal en Bram (...)

Lees meer
Comedy Central Roast

Peter Pannekoek en Dennis Weening roasten Giel Beelen op Comedy Central

De eerste Roasters zijn bekend voor 'The Comedy Central Roast of Giel Beelen'. Na zijn genadeloze Roast van vorig jaar keert cabaretier Peter Pannekoek terug op de Roast bŁhne.

Lees meer
logo Boomerang logo

Ziggo abonnees genieten in december gratis van Boomerang

Van vrijdag 1 december tot en met zondag 31 december a.s. kunnen alle interactieve digitale TV abonnees van Ziggo op kanaal 309 een maand lang gratis kijken naar Boomerang, de TV-zender die zich volledig richt op hedendaags geanimeerd entertainment voor kinderen 4-9 en hun familie.

Lees meer
'De Verenigde Staten van Eva' (foto: © KRO-NCRV 2017)

'De Verenigde Staten van Eva': Vooruitgang door verbondenheid

Als er iets is dat in de Amerikaanse samenleving ingebakken zit, dan is het wel het besef dat vooruitgang begint als je je zelf daarvoor inzet.

Lees meer
V3 KRO-NCRV logo KRO-NCRV V3

'KvW: terug naar de Basis': pils

Als je in Nederland een biertje bestelt, krijg je een pilsje. Pils is hťt standaardbier. Het is zelfs zo gewoon geworden, dat we al het andere bier speciaal zijn gaan noemen. En niet alleen in Nederland, ook wereldwijd is pils een grote jongen.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'De ReŁnie' (foto: © KRO-NCRV 2017)

'De ReŁnie' van Lagere Agrarische School uit Ottoland

Het zijn nog dertigers, de leerlingen die in 1996 op de Lagere Agrarische School in Ottoland zaten, maar ze hebben al veel meegemaakt.

Televizier Ring 2018

Tussenstand eerste kwalificatieronde Gouden Televizier-Ring 2018

De tussenstand van de eerste voorronde van de Gouden Televizier-Ring 2018 is bekend. Kijk snel of jouw favoriete programma op koers is voor een plek op de nominatielijst voor de Ring.

Netflix logo

'Undercover' eerste Belgisch-Nederlandse coproductie Netflix

Netflix maakt haar eerste Belgisch-Nederlandse coproductie bekend: 'Undercover'. De 10-delige serie, met hoofdrollen voor Anna Drijver ('Komt een vrouw bij de dokter', 'Bride Flight', 'Loft'), Frank Lammers ('Zwartboek', 'Michiel de Ruyter', 'Rundskop'), Elise Schaap ('Valentino', 'Ja, ik wil!', 'Familie Kruys') en Tom Waes ('Nieuw Texas', 'Tegen de Sterren Op'), wordt vanaf 2019 beschikbaar voor abonnees.

÷zcan Akyol (foto: BNNVARA - © Jeroen Nieuwhuis 2017)

÷zcan Akyol gaat presenteren op NPO Radio 1

Schrijver en columnist ÷zcan Akyol gaat aan de slag als interviewer op NPO Radio 1. De hele maand december presenteert hij voor BNNVARA iedere zaterdag het 1-op-1-interviewprogramma 'Onze Man in Deventer', live vanuit zijn woonkamer in het centrum van zijn geliefde woonplaats.

Elisabeth van Nimwegen en Diederik Jekel (foto: NTR - © Wim Kluvers 2016)

In 'De Kennis van Nu': de zinkende stad

In het noorden en westen van Nederland zakken honderdduizenden woningen weg in veen en klei. De houten palen waar ze op gebouwd zijn, worden opgegeten door bacteriŽn en schimmels.

logo Netflix logo

'DARK' is Netflixí eerste Duitse Original

DARK speelt zich af in een hedendaags Duits stadje dat wordt opgeschrikt door de verdwijning van twee kinderen. De mysterieuze vermissing legt de dubbellevens en scheve onderlinge verhoudingen van vier families bloot.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier
Alberto Stegeman met 'Stegeman op de Bres' bij SBS6

'Undercover Achter Tralies' vrijdag van start

Bijna 1 op de 2 Nederlanders wil zich vrijwillig enkele dagen laten opsluiten in de gevangenis om te ervaren hoe dit is. Dat blijkt uit onderzoek van Maurice de Hond onder 2.500 Nederlanders.

Lees meer
'Team Vermissingen' (foto: SBS6 - © SBS Broadcasting 2017)

Gezamenlijke zoektocht 'Team Vermissingen' bij SBS6

Vanaf woensdag 11 oktober gaat SBS6 er alles aan doen om vermissingszaken op te lossen in 'Team Vermissingen'. Het team wordt aangevoerd door Rik van de Westelaken, die het nieuwe programma live vanuit de studio presenteert.

Lees meer
logo MAX V3 MAX logo V3

De fonkelnieuwe programmering van MAX

Maandag vertoonde MAX de eerste aflevering van MAXí nieuwste serie 'Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen' aan de pers. Maar, dit is uiteraard niet het enige wat komende periode bij MAX te zien is.

Lees meer