Netflix-CEO Reed Hastings in 'College Tour': 'Trump ruďneert Amerika'

Reed Hastings, de oprichter en CEO van Netflix, ageert fel tegen Donald Trump: 'Hij ruďneert wat er nu juist zo goed is aan Amerika.' Hij vervolgt: 'Het is belangrijk dat Trump bij de verkiezingen (...)

Lees meer
Cartoon Network

Cartoon Network Imagination Studios Awards winnaars bekendgemaakt

Donderdag maakt Cartoon Network de winnaars van de Imagination Studios Awards bekend, de wedstrijd voor jong creatief talent.

Lees meer
'Marvel's Luke Cage' bij Netflix

Vanaf vrijdag op Netflix: 'Marvel's Luke Cage' - VIDEO

'Marvel's Luke Cage' is de derde Marvel-release in een reeks van vier epische live-action series die exclusief op Netflix te zien zijn.

Lees meer
MTV logo V3 MTV

Viacom Benelux breidt het managementteam uit

Viacom International Media Networks Benelux, het mediabedrijf achter de merken MTV, Comedy Central, Spike en Nickelodeon, benoemt Saskia Baaij-Verhoeven, Victor Coolman en Judith Peters tot Channel Head. Zij krijgen tevens een rol in het lokale managementteam.

Lees meer
Classic FM logo

Classic FM viert de nazomer met Italiaanse Dag

Vrijdag 30 september van 9.00 uur tot middernacht waant Classic FM zich in het land van fraaie barokmuziek en meeslepende opera-aria's met de Italiaanse Dag. De gehele dag komen op het non-stop klassieke muziekstation Italiaanse werken voorbij als het bekende 'O Sole Mio' van Luciano Pavarotti en het populaire pianostuk 'Divenire' van Ludovico Einaudi.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Dieuwertje Blok

'Landinwaarts' met aandacht voor jubileumjaar Fiep Westendorp

Couturier Mart Visser neemt Dieuwertje mee op zijn boot. Varend over het Amsterdamse water vertelt hij haar over zijn nieuwe tentoonstelling waar mode en kunst samensmelten.

NPO 3

'De Avond van de Korte Film 2016' op NPO 3

Dit jaar sluit NPO 3 de programmering rond het Nederlands Film Festival af met 'De Avond van de Korte Film'. Direct na de live uitzending vanaf het Gouden Kalf-Gala beleven de tien KORT!-films die vorig jaar tijdens het festival in premičre gingen, hun televisie-premičre.

NPO 2

Vrijdag op NPO 2: 'Icarus – De Zorgondernemer'

In de zesdelige dramaserie 'Icarus' (NTR & Pupkin) staat in iedere aflevering een bekende Nederlander centraal die een prominente rol heeft gespeeld in de maatschappij en voor het oog van de natie gevallen is.

Justin Timberlake + the Tennessee Kids (foto: © Netflix 2016)

Justin Timberlake komt op 12 oktober naar Netflix

Superster Justin Timberlake en gerenommeerd regisseur Jonathan Demme ('The Silence of the Lambs', 'Philadelphia') werkten samen aan de visionaire concertfilm Justin Timberlake + The Tennessee Kids.

'De Verenigde Staten van Eva' (foto: © KRO-NCRV 2016)

'De Verenigde Staten van Eva' in het centrum van de macht

In aflevering 6 van 'De Verenigde Staten van Eva' is Eva aanbeland in Washington DC, het centrum van de macht en de plek waar Eva opgroeide. In Amerika is alles mogelijk, zeggen Amerikanen, maar heeft iedereen wel evenveel kansen om aan de macht te komen?

'Keuringsdienst van Waarde' (foto: © KRO-NCRV 2016)

'Keuringsdienst van Waarde' over sjalotten

Kook je culinair, dan is een ui te ordinair. Sjalotten moet je hebben. Verfijnd en vol aroma. Maar wat is een sjalot precies? Daar blijkt grote ruzie over te zijn. De sjalot uit Bretagne is de enige echte sjalot, zeggen ze in Frankrijk.

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier
NTR logo V3

Maatschappelijke comeback van ex-politica Rita in eerste aflevering 'Icarus'

In de zesdelige dramaserie 'Icarus' staat in iedere aflevering een bekende Nederlander centraal die een prominente rol heeft gespeeld in de maatschappij en voor het oog van de natie gevallen is.

Lees meer
'Het Instituut' (foto: NTR/BNN - © Wim Kluvers 2016)

'Het Instituut' (NTR/BNN) vanaf 20 oktober op NPO 1

Wat gebeurt er als je een voormalige kazerne ombouwt tot een wetenschappelijk instituut, er 100 mensen in opsluit en vervolgens Joep van Deudekom en Rob Urgert op ze loslaat? Dat zie je in de nieuwe achtdelige serie 'Het Instituut' (NTR/BNN).

Lees meer
Fine Living

Najaarsprogrammering bij Fine Living

TV-zender Fine Living staat bekend om de hoogwaardige, exclusieve en bijzondere programma's. Van complete make-overs tot stellen die een eigen eiland kopen om een nieuw leven op te bouwen, de zender geeft kijkers talrijke leuke, frisse ideeën voor ieder aspect van het leven.

Lees meer