Jong supertalent bij Kinderprinsengrachtconcert

Op 18 augustus treden drie jonge muzikale supertalenten op tijdens het Kinderprinsengrachtconcert met popsterren Jim van der Zee, EliZe (Elise van der Horst) en Vajèn van den Bosch.

Het (...)

Lees meer
NPO Radio 5

Hans Klok, Anke Timmer en The Dutch bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 21 tot en met vrijdag 27 juli staat er weer een hoop te gebeuren bij de MAX-programma’s op NPO Radio 5.

Lees meer
logo MAX V3 MAX logo V3

Komend weekend in 'Nieuwsweekend' en op 'De Perstribune' van MAX

Op zaterdag 21 en zondag 22 juli zijn er weer nieuwe uitzendingen van de MAX-programma's op NPO Radio 1 te horen. In 'Nieuwsweekend' gaat het onder meer over de uitspraken van minister Blok en het warme weer. 'De Perstribune' ontvangt zondag Lodewijk Hoekstra en Kirsten Wild.

Lees meer
'Laat op Eén - met Nadia Moussaid' (foto: © KRO-NCRV 2018)

'Laat op Eén - met Nadia Moussaid' vanaf augustus op NPO 1

Nadia Moussaid (34) presenteert 'Laat op Eén – met Nadia Moussaid', te zien van 6 tot en met 31 augustus in het tijdslot van 'Jinek'.

Lees meer
'Scoor de Zomer Door' (foto: MTV - © Viacom Benelux 2018)

'Scoor De Zomer Door' met playboy Jorden en bubbly Channah uit 'MTV's EOTBDD'

Remember playboy Jorden en bubbly flirt Channah uit 'MTV's Ex on the Beach: Double Dutch'? Wat nou als Jorden zijn zelfvertrouwen en versier-strategieën deelt met anderen die daar wat minder bedeeld in zijn?

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

logo V3 AVROTROS V3 AVROTROS logo

'Radar Radio' opent vakantieloket voor een zorgeloze vakantie

Waar moet je op letten als je een auto huurt in het buitenland? Heb je recht op compensatie als je tien uur vliegvertraging hebt? En is het terecht dat je reissom fors hoger is als je alleen reist?

'De Grote Tuinverbouwing' (foto: SBS6 - © Talpa TV 2018)

'Robs Grote Tuinverbouwing' in een nieuw jasje

Het populaire tv-programma 'Robs Grote Tuinverbouwing' is vanaf zaterdag 1 september terug in een nieuw jasje: 'De Grote Tuinverbouwing'. In het programma sluit het nieuwe gezicht Lodewijk Hoekstra, bekend van 'Eigen Huis & Tuin', zich aan bij het huidige team.

logo MAX V3 MAX logo V3

Vrijdag in 'Professors op Pad': De Pelen

In de tweede aflevering van 'Professors op Pad' bezoeken prof. mr. Pieter van Vollenhoven en prof. dr. Joop Schaminée de Pelen. Te zien op vrijdag 20 juli om 21.15 uur op NPO 2.

NPO Radio 1 V3

Radiodrama 'Voor altijd duurt een jaar' te beluisteren op NPO Radio 1

'Voor altijd duurt een jaar' vertelt het verhaal van Eric en Pim. Als Eric net bedrogen is door zijn ex-vriendin, ontmoet hij op een nacht het meisje Pim. Zij doet hem een voorstel: vanaf dit moment blijven ze een jaar bij elkaar.

Radio 10

Lex Gaarthuis presenteert nieuwe avondshow op Radio 10

Radio 10 verbreedt de programmering met een nieuwe doordeweekse avondshow van 21.00 tot 00.00 uur. Vanaf maandag 3 september presenteert Lex Gaarthuis het nieuwe programma 'Laat met Lex', waarin hij samen met de luisteraars terugblikt op de dag.

Cees Grimbergen in 'Hollandse Zaken' (foto: Omroep MAX - © Hans Vink 2015)

Gij zult beleggen! Donderdag in 'Hollandse Zaken'

Op donderdag 19 juli presenteert Cees Grimbergen de derde aflevering van discussieprogramma 'Hollandse Zaken' om 21.10 uur op NPO 2.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
logo sbs6 logo

Johnny de Mol en Romy Monteiro presenteren 'DanceSing' bij SBS6

'DanceSing' is de nieuwe talentshow voor talenten die alles in huis hebben. Die kunnen dansen EN zingen als Beyoncé, Bruno Mars of Justin Timberlake. Niemand minder dan RedOne - dé producer van megasterren als Lady Gaga, Jennifer Lopez, One Direction e.v.a. - verbindt zijn naam aan deze show.

Lees meer
NTR logo V3

NTR op zoek naar nieuwe Rembrandt

Begin 2019, de start van het Nationale Rembrandt jaar, komt de NTR met een nieuw televisieprogramma, waarin in acht afleveringen op zoek wordt gegaan naar de meest getalenteerde kunstschilder van Nederland.

Lees meer
logo RTL 4 logo

Dr. Pol zoekt Nederlandse collega

Presentatrice Nicolette Kluijver gaat op zoek naar een nieuwe Nederlandse collega, en misschien wel zijn opvolger, voor de wereldberoemde dierenarts Dr. Pol.

Lees meer