Shawn Mendes, Demi Lovato, The Killers, Kesha en Camila Cabello op podium MTV EMA 2017

Internationale supersterren Shawn Mendes, Demi Lovato, The Killers, Kesha en Camila Cabello treden op tijdens de MTV EMA 2017 in Londen op zondag 12 november, zo maakt Viacom-zender MTV bekend. (...)

Lees meer
'Achter de Dijken' (foto: © KRO-NCRV 2017)

Vrijdag in 'Achter de Dijken': de gelukkige huisvrouw

In het KRO-NCRV programma 'Achter De Dijken' gaat presentator Leo Blokhuis op zoek naar de invloed van het calvinisme op onze volksaard.

Lees meer
'Marvel's The Punisher' (foto: © Coopr/Netflix 2017)

Netflix onthult releasedatum 'Marvel's The Punisher' - VIDEO

Netflix releast de tweede trailer voor de Netflix Original serie 'Marvel's The Punisher'. Naast veel nieuwe beelden, wordt voor het eerst ook de releasedatum bekendgemaakt: 17 november 2017.

Lees meer
Bert Kranenbarg (foto: © KRO-NCRV 2016)

Ria Bremer centrale gast van 'Bert op 5'

Vrijdag presenteert Bert Kranenbarg samen met Ria Bremer het programma 'Bert op 5' op NPO Radio 5. Ria Bremer is niet alleen gastpresentator, maar ook gasthoofdredacteur. Zij bepaalt mee welke onderwerpen aan bod komen.

Lees meer
NPO Radio 1 V3

'Mangiare!' over bier en wild

Culinair journalist Jacques Hermus hield al eens een pleidooi voor het wilde eten, nu brengt hij Het Wildkookboek vol reportages en recepten met wild.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

ONS

Britse dramaserie 'Upstairs, Downstairs' bij ONS

Nostalgische televisiezender ONS heeft zich inmiddels geprofileerd als dé televisiezender waar herbeleven voorop staat. In oktober start de zender met een nieuwe klassieker uit de televisiegeschiedenis: de Britse dramaserie 'Upstairs, Downstairs'.

V3 KRO-NCRV logo KRO-NCRV V3

'Keuringsdienst van Waarde': wijn met een krans

Wil je een goede wijn dan koop je een wijn met een krans. Maar in het supermarktschap lijkt bijna elke wijn een prijswinnaar te zijn. Het stikt er van de bronzen, gouden en zilveren medailles. Hoe weet je nu nog welke de beste is?

logo sbs6 logo

'Undercover Boss NL' na zes jaar terug bij SBS6

In het SBS6-programma 'Undercover Boss NL' verruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel voor een plek op de werkvloer.

'Haagse Lobby' (Omroep WNL)

Donderdag in 'Haagse Lobby': de prijs van medicijnen

De NPO komt met een nieuw seizoen 'Haagse Lobby'. Daarin onderzoek Rick Nieman elke week de machten en krachten in politiek Den Haag. Wat speelt er zich af onder de spreekwoordelijke 'Haagse kaasstolp'.

NTR logo V3

'Het Uur van de Wolf': Ashton Brothers – vrolijkheid met pijn

'Pijn is een integraal onderdeel van wat we doen'. Ashton Brother Friso van Vemde zegt het lachend, maar uit de documentaire Ashton Brothers – vrolijkheid met pijn blijkt dat het absoluut klopt.

Alberto Stegeman met 'Stegeman op de Bres' bij SBS6

Alberto Stegeman presenteert Amerikaans experiment

Geweld, drugsgebruik en andere vormen van criminaliteit komen dagelijks voor in gevangenissen. In het programma 'Undercover Achter Tralies' laten zeven Amerikaanse burgers zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten, om zo deze misstanden aan de kaak te stellen.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier
'Team Vermissingen' (foto: SBS6 - © SBS Broadcasting 2017)

Gezamenlijke zoektocht 'Team Vermissingen' bij SBS6

Vanaf woensdag 11 oktober gaat SBS6 er alles aan doen om vermissingszaken op te lossen in 'Team Vermissingen'. Het team wordt aangevoerd door Rik van de Westelaken, die het nieuwe programma live vanuit de studio presenteert.

Lees meer
logo MAX V3 MAX logo V3

De fonkelnieuwe programmering van MAX

Maandag vertoonde MAX de eerste aflevering van MAX’ nieuwste serie 'Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen' aan de pers. Maar, dit is uiteraard niet het enige wat komende periode bij MAX te zien is.

Lees meer
logo sbs6 logo

Zes onopgeloste moordzaken centraal in nieuw SBS6-programma 'Cold Case: Dader Gezocht'

Het nieuwe SBS6-programma 'Cold Case: Dader Gezocht' brengt in samenwerking met de politie wekelijks een cold case onder de aandacht, met als doel deze oude moordzaak in samenwerking met het publiek alsnog op te lossen.

Lees meer