Vanaf 23 mei 'Niet Gezond Meer' met Jet van Nieuwkerk

In het NTR-programma 'Niet Gezond Meer' gaat presentatrice en kookboekenschrijfster Jet van Nieuwkerk op onderzoek uit in de wereld van obsessief gezond eten en extreem veel sporten.

Jet weet waar (...)

Lees meer
logo MAX V3 MAX logo V3

'MAX Masterclass' over taal

Hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder presenteert MAX Masterclass, een serie over ons meest tot de verbeelding sprekende orgaan: het brein! In de uitzending van woensdag 23 mei om 20.30 uur op NPO 1 bespreekt de hoogleraar het onderwerp taal.

Lees meer
logo V3 AVROTROS V3 AVROTROS logo

'Volle Zalen' over Romana Vrede

'Volle Zalen' portretteert prominenten uit de Nederlandse podiumwereld op een belangrijk moment in hun carrière. Romana Vrede is momenteel te zien in het toneelstuk de Oresteia van Het Nationale Theater.

Lees meer
logo V3 AVROTROS V3 AVROTROS logo

Nieuwe aflevering van 'Krabbé zoekt Gauguin'

Jeroen Krabbé is in het schildersdorp Pont-Aven in Bretagne waar Gauguin zijn meesterwerk 'Vision after the sermon' schilderde.

Lees meer
Jetske van den Elsen in 'De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd' (foto: © NCRV 2015)

'De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd': de Beuk erin en Hard tegen Hard

Hoe gaat het met de mensen ná de uitspraak van 'De Rijdende Rechter'? Jetske van den Elsen zoekt het uit. In deze aflevering van 'De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd' gaat ze op bezoek in Dalfsen bij meneer De Boer en zijn buurmannen meneer Esselink en meneer Borger.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Tineke de Nooij (foto: Omroep MAX - © Mike Roelofs 2014)

Tineke de Nooij wint Ere-Zilveren Reissmicrofoon

In de NPO Radio 1-uitzending van 'De Perstribune' werd bekend gemaakt dat Tineke de Nooij een Ere-Zilveren Reissmicrofoon heeft gewonnen.

logo V3 AVROTROS V3 AVROTROS logo

'Het Mooiste Meisje van de Klas': Esther Schuil

Vanavond het levensverhaal van Esther Schuil (39) uit Hattem. In haar tienerjaren op het Carolus Clusius College in Zwolle staat Esther bekend als het meisje dat alles durft, bruist van de energie en altijd positief is.

VPRO Logo V3

'2Doc Kort' (VPRO): The Atomic Soldiers

Verbijsterende verhalen van de paar nog in leven zijnde soldaten, die in de jaren vijftig als proefkonijn gebruikt zijn voor Amerikaanse kernproeven.

Derk Bolt (foto: KRO - © Yvette Wolterinck 2014)

'Spoorloos': bijzondere ontknoping van zoektocht Miranda

Via een nieuwe collega komt Miranda bij toeval weer in contact met haar vader. Na de scheiding van haar ouders was er 30 jaar geen contact meer met hem geweest. Tot Miranda’s ontzetting hoort ze van hem dat hij niet haar biologische vader is.

NPO Radio 1 V3

Elly Ameling, Claudie de Cleen en Krista van der Niet en Ko van den Bosch in 'Kunststof'

Sopraan Elly Ameling nam in 1996 na een glasrijke carrière van 43 jaar afscheid als zangeres. Daarna begon ze een nieuwe carrière met het geven van masterclasses.

NTR logo V3

Maandag in 'Het Uur van de Wolf': O, O, Harrie

De populaire schrijver/cabaretier Harrie Jekkers heeft zijn levensverhaal verstopt in zijn liedjes. Ogenschijnlijk praat hij er in interviews gemakkelijk over. De werkelijkheid is dat hij voor velen een mysterieuze man blijft.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
'De Slimste Mens 2016' (foto: © KRO-NCRV 2016)

Woon een opname bij van 'De Slimste Mens'

Na weer een succesvol seizoen van 'De Slimste Mens', komt KRO-NCRV deze zomer terug met het 12e seizoen van de populaire kennisquiz.

Lees meer
logo sbs6 logo

SBS6 lanceert 'DanceSing': een talentshow voor potentiële wereldsterren

Er zijn talentenjachten voor zangers en talentenjachten voor dansers. Tot nu. SBS6 presenteert namelijk 'DanceSing', een talentshow voor talenten die alles in huis hebben.

Lees meer
'Screentest'

Winnaar 'Screentest' krijg presentatiecontract bij RTL

In het komend televisieseizoen gaat RTL 4 op zoek naar nieuw presentatietalent. Twaalf zorgvuldig geselecteerde kandidaten laten Nederland in 'Screentest' kennismaken met hun talent en hopen op dat presentatiecontract bij RTL.

Lees meer