Ook Bridget Maasland gaat Gordon roasten

Naast Jörgen Raymann, Bobbi Eden, Sophie Hilbrand, Sander Lantinga en Peter Pannekoek is presentatrice Bridget Maasland toegevoegd als Roaster voor 'The Comedy Central Roast of Gordon'. Dit maakte (...)

Lees meer
Olav Mol wint Theo Koomen Award 2016

Olav Mol wint Theo Koomen Award 2016

Sportverslaggever Olav Mol heeft vandaag de Theo Koomen Award 2016 in ontvangst genomen, de prijs voor het beste sportverslag van het afgelopen jaar. Mol kreeg de prijs tijdens een speciaal bezoek van het NPO Radio 2-programma 'Grand Café Kranenbarg' aan zijn woonplaats Calpe in Spanje.

Lees meer
Videoland

Videoland voegt reeks succesvolle internationale series toe in decembermaand

Videoland biedt in de maand december een flink aantal nieuwe internationale titels om te bingewatchen. De populaire psychologische thriller ‘Revenge’ (15 december, 4 seizoenen), het politieke familiedrama ‘Medici: Masters of Florence’ (16 december, exclusief bij Videoland) en de thrillerreeks ‘Nobel’ (18 december, eveneens exclusief) voeren het titeloverzicht aan.

Lees meer
'Mariah's World' (foto: E! - © Media Tornado 2016)

E! presenteert langverwachte docu-serie 'Mariah's World'

De veelbekroonde zangeres, songwriter en icoon Mariah Carey laat fans, kijkers en volgers zien wie de echte Mariah is. De achtdelige serie volgt het begin van haar 'Sweet Sweet Fantasy' tour door het Europa en Afrika en laat de voorbereidingen op haar bruiloft zien.

Lees meer
Rick Nieman (foto: © Omroep WNL 2016)

Minister Edith Schippers bij Rick Nieman in 'WNL Op Zondag'

De zondag begint met Rick Nieman. Live vanuit het Vondelpark in Amsterdam presenteert Rick Nieman 'WNL Op Zondag'. Met het laatste nieuws, vrolijke kwesties en prominente gasten. Dit seizoen is er speciale aandacht voor het zakenleven en ondernemerschap.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

logo V3 AVROTROS V3 AVROTROS logo

Bekendmaking Volkskrant Beeldende Kunst Prijs 2016 live in 'Kunstuur'

De Volkskrant Beeldende Kunst Prijs 2016 wordt aanstaande zondag live uitgereikt in 'Kunstuur'. Vanuit het Stedelijk Museum Schiedam maakt juryvoorzitter Hanneke Groenteman de winnaar bekend.

'Podium Witteman' (foto: NTR - © Lilian van Rooij 2016)

Koorproject basisschoolkinderen Molenbeek in 'Podium Witteman'

In 'Podium Witteman' komende zondag een hartverwarmend optreden van de kinderen die meewerken aan het koorproject op een basisschool in de Brusselse wijk Sint-Jans-Molenbeek, geleid door de Roemeens/Belgische zanger Zeno Popescu.

NPO Zapp

Jeugddocumentaire over kroeshaar in 'Zapp Echt Gebeurd'

Op zondag 11 december zendt de NTR de jeugddocumentaire Dat Haar uit, over de 12-jarige Kaylee, een geadopteerd meisje uit Lesotho dat met haar alleenstaande moeder Ditty in een dorp in Friesland woont.

'Hart van Nederland' (SBS6)

'Hart van Nederland'-special: De fatale brand in de Gruttostraat

In de nacht van 19 op 20 mei 2016 breekt er een felle brand uit in een rijtjeswoning aan de Gruttostraat in Hellevoetsluis. De bewoners, het 84-jarige echtpaar Lucia en Bram Lampers, hebben geen schijn van kans en sterft in de vlammen.

Wilfred Kemp (foto: KRO - © Daniel J. Ashes 2015)

Zondag in 'Kruispunt': het kind van de rekening

Per jaar eindigen ruim 34.000 huwelijken in een scheiding. Hier zijn 70.000 kinderen bij betrokken. Een op de vijf scheidingen gaat gepaard met zoveel ruzie, dat er sprake is van een vechtscheiding.

'Grand Café Kranenbarg' (foto: © KRO-NCRV 2015)

'Grand Café Kranenbarg' te gast bij Olav Mol in Spanje

Zaterdag een extra bijzondere uitzending van 'Grand Café Kranenbarg'. Daarin is Bert Kranenbarg te gast bij Grand Prix-commentator Olav Mol. Hij kan op zaterdagmorgen niet naar Hilversum komen omdat hij in Spanje woont.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
RTL Basecamp (RTL)

RTL geeft droombaan weg

Avontuurlijke reisfanaten kunnen nu solliciteren naar hun droombaan. Voor het nieuwe programma 'Backpackers' is het online-reisplatform RTL Basecamp op zoek naar twee reislustige deelnemers, die een aantal maanden lang willen backpacken door Azië.

Lees meer
KRO-NCRV Radioschool 2016

KRO-NCRV start met tweede editie Radioschool

De KRO-NCRV gaat in januari van start met een tweede editie van de Radioschool. Jonge radiotalenten krijgen hier de kans om alles te leren wat je als eigentijdse radiomaker moet weten.

Lees meer
'DWDD University presenteert: Evolutie, door Freek Vonk' (foto: VARA - © Paco Nunez 2016)

'DWDD University' presenteert: Evolutie, door Freek Vonk

Waarom zijn we bang voor slangen? Waarom zit onze neus boven onze mond? En hoe kan het dat baby's zich zo goed aan een waslijn vast kunnen houden? Op vrijdagavond 9 december geeft bioloog Freek Vonk voor de tweede keer een college voor 'DWDD University'.

Lees meer