Nieuwe talentshow 'DanceSing' vanaf januari bij SBS6

In het nieuwe donderdagavond programma 'DanceSing', dat vanaf 3 januari 2019 wekelijks is te zien op SBS6, wordt gezocht naar multi-talenten die net als Beyoncé, Ariana Grande en Bruno Mars (...)

Lees meer
logo BNNVARA logo

'2Doc': Joost Zwagerman - Voor alles bang geweest

Op zondag 18 november a.s. zou de Nederlandse schrijver Joost Zwagerman 55 jaar zijn geworden. Dan wordt ook voor het eerst de Joost Zwagerman Essayprijs uitgereikt. Die avond is - om 20.15 uur bij BNNVARA op NPO 2 - de documentaire 'Joost Zwagerman – Voor alles bang geweest' te zien, gemaakt door regisseur Coen Verbraak.

Lees meer
logo MAX V3 MAX logo V3

Speciale sinterklaasaflevering van 'Nederland op Film' bij MAX

Zondag 18 november zendt MAX om 19.15 uur op NPO 2 een speciale aflevering van 'Nederland op Film' uit. In het programma dat volledig is samengesteld uit amateurfilmmateriaal uit de twintigste eeuw, staat het sinterklaasfeest centraal.

Lees meer
'Het Zijn Net Mensen' (foto: RTL 4 - © RTL 2018)

Martijn Koning nieuwe teamcaptain in 'Het Zijn Net Mensen'

In het vierde seizoen van 'Het Zijn Net Mensen' duikt presentator Humberto Tan samen met teamcaptains Martijn Koning en Najib Amhali de wondere wereld van de fauna in. In verschillende rondes wordt de kennis van de teamcaptains en hun gasten over het dierenrijk getest.

Lees meer
logo NPO Radio 1 logo

MAX op NPO Radio 1: 'Nieuwsweekend' & 'De Perstribune'

Op zaterdag 17 en zondag 18 november zijn er weer nieuwe uitzendingen van de MAX-programma’s op NPO Radio 1. In 'Nieuwsweekend' schuift onder anderen A.F.Th. van der Heijden aan.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

logo MAX V3 MAX logo V3

Een bijzondere opdracht voor Lies in 'MAX Maakt Mogelijk'

Zaterdag 17 november zendt MAX om 18.00 uur op NPO 2 een nieuwe aflevering van 'MAX Maakt Mogelijk' uit, het programma dat leefomstandigheden van ouderen verbetert en wensen vervult. In deze aflevering onder meer aandacht voor Lies, die graag haar persoonlijke verhaal wil delen.

NTR logo V3

'Nacht van de Popmuziek 2018' gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis

In de 'Nacht van de Popmuziek 2018' biedt de NTR op NPO 3, voor alweer de dertiende keer, ruim drie uur lang live bijzonder en vaak nog nooit vertoond archiefmateriaal voor popliefhebbers.

NPO Zapp

Jasper Krabbé presenteert kunstprogramma voor kinderen

De meeste kinderen tekenen en schilderen als vanzelfsprekend, wat geweldig is voor de ontwikkeling van creativiteit en verbeeldingskracht. Het nieuwe kunstprogramma 'De Blauwe Hond' gaat over kunst kijken en kunst maken.

logo SBS6 logo SBS 6 logo

Nederlandse gezinnen ontdekken de wereld in 'Cultuurshock'

Een doorsnee Nederlands gezin gaat op vakantie naar een Franse camping, een Spaans vakantiehuisje of een Turks all inclusive resort.

'De Haagse Lobby' (Omroep WNL)

Vrijdag in 'Haagse Lobby': Voedselkeuzelogo

Kabinet Rutte III gaat er alles aan doen om deze kabinetsperiode nog een nieuw voedselkeuzelogo te regelen, zegt Staatssecretaris Paul Blokhuis (Volksgezondheid) tegen Rick Nieman in het WNL-programma 'Haagse Lobby' op NPO 2.

'De Nieuwe Buur' (foto: © NTR 2018)

'De Nieuwe Buur': vierdelige internationale serie vanaf vrijdag integraal op NPO Start

In Europa zijn we allemaal buren van elkaar. Niets zegt meer over de integratie dan hoe we met elkaar omgaan in onze straat of wijk.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier
'Undress For Love' (foto: RTL 5 -  © RTL 2018)

Lieke van Lexmond presenteert 'Undress For Love'

Het nieuwe RTL 5-programma 'Undress For Love' is het ideale alternatief voor singles die daten via apps of internet helemaal zat zijn en het lef hebben een stapje verder te gaan.

Lees meer
'Boxing Stars' (foto: RTL 5 - © RTL 2018)

'Boxing Stars' maken zich op voor live boksspektakel

In 'Boxing Stars' stappen vanaf woensdag 31 oktober om 20.30 uur bekende durfallen de boksring in. In nauwe samenwerking met de Nederlandse Boksbond worden de deelnemers verdeeld over drie klassen.

Lees meer
'Praat Nederlands Met Me' (foto: RTL 4 - © RTL 2018)

Art Rooijakkers presenteert nieuw programma bij RTL 4: 'Praat Nederlands Met Me'

Art Rooijakkers presenteert vanaf 3 november het RTL 4-programma 'Praat Nederlands Met Me': een komische quiz over álle nieuwe vormen van taal. Denk bijvoorbeeld aan straattaal ('Me bitch die is vegan maar toch is ze me kip'), kantoortaal ('We hebben zo een standup'), het taalgebruik in Whatsapp ('brb ff aand8 4 (*_*)') of communiceren met behulp van emojis, waar we tegenwoordig hele zinnen mee bouwen.

Lees meer