'Haagse Lobby': 'Nederland loopt duizenden Brexitbuit-banen mis door bonuswetgeving'

Nederland is door de bonuswetgeving duizenden banen misgelopen van Britse bedrijven die door de Brexit het Verenigd Koninkrijk wilden verlaten. Dat zegt de voorzitter van werkgeversorganisatie (...)

Lees meer
logo MAX V3 MAX logo V3

Erica Terpstra reist naar Brits-Columbia, Vancouver en Vancouver Island

In de derde aflevering van het MAX-programma 'Erica op Reis' gaat Erica Terpstra naar Canada. Van grizzlyberen in Brits-Columbia tot de moderne stad Vancouver; te zien op vrijdag 14 december om 21.30 uur op NPO 1.

Lees meer
Joris Linssen (foto:  KRO-NCRV 2018)

'Joris zoekt Troost': Als iconen sterven

In vier afleveringen onderzoekt Joris Linssen hoe de rouw- en uitvaartcultuur de afgelopen eeuw veranderde. In 'Joris zoekt Troost' kijkt hij Nederland en de Nederlander in het diepst van de ziel. Hoe laten we ons troosten in tijden van rouw en verdriet?

Lees meer
Ruud de Wild (foto:  KRO-NCRV 2018)

Ruud de Wild en Leger des Heils live vanaf de Wallen

'Iedereen maakt plannen voor kerst. Ik ook', aldus Ruud de Wild. 'Vier ik het met mijn kinderen, met mn vrienden, of alleen? Keuzes genoeg. En ik voel me gezegend dat ik die keuze kan maken. Sterker nog, als ik zou willen zou ik de kerstdagen helemaal in mijn eentje kunnen doorbrengen. Omdat ik die keuze heb. Maar stel je eens voor dat je die keuze niet hebt. Want eenzaam zijn is iets anders dan alleen zijn. Daarom ga ik donderdag mijn programma maken vanaf de Wallen met het Leger des Heils.'

Lees meer
logo SLAM! logo

SLAM! start 2019 met nieuwe programmering

SLAM! start op 7 januari het jaar met een nieuwe programmering. Zo krijgt de SLAM!40 een prominente plek op de donderdagmiddag, daarmee wordt de hitlijst van SLAM! eerder gepresenteerd dan alle andere hitlijsten.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'EenVandaag' (foto:  AVROTROS 2018)

Suzanne Bosman en Joost Vullings presenteren Politicus van het Jaar-verkiezing

Wie wordt de Politicus van het Jaar 2018? Suzanne Bosman maakt op maandag 17 december de uitslag bekend van d politieke publieksprijs van Nederland. Zij wordt bijgestaan door politiek commentator Joost Vullings.

'Saved by the Bell' (SBS6)

Alle namen van BN'ers 'Saved by the Bell' bekend

Ronnie Flex, Ronald en Frank de Boer, Rico Verhoeven, Dylan Haegens, Victor Mids, Igone de Jongh, Tom Dumoulin, Giel de Winter, Andr Hazes en Gerard Ekdom. Dat zijn de laatste gasten die zich vanaf januari het hemd van het lijf laten vragen door een klas van twintig nieuwsgierige kinderen in het nieuwe SBS6-programma 'Saved by the Bell'.

'Barney, Het Verdriet Van Een Wereldkampioen' (RTL 7)

Raymond van Barneveld legt ziel bloot in 'Barney, Het Verdriet Van Een Wereldkampioen'

Met vijf wereldtitels, 21 toernooioverwinningen en vijf TV-negendarters is Raymond van Barneveld n van de grootste darters die Nederland ooit gekend heeft en zal kennen.

AVROTROS

Intiem portret van musicalster Pia Douwes in 'Close Up' docu Mijn leven is van mij

De Close Up documentaire 'Mijn leven is van mij Pia Douwes' geeft het drukke bestaan weer van een van Nederlands meest gevierde musical coryfeen.

'Nieuwsuur' (NOS/NTR)

'Nieuwsuur' in christelijk Nederland

Voor het eerst zijn er in Nederland minder gelovigen dan ongelovigen. 'Nieuwsuur' onderzoekt in een zesdelige serie hoe Christenen aankijken tegen een samenleving waaruit het geloof steeds meer lijkt te verdwijnen.

'Me Jane You Tarzan?' (foto:  KRO-NCRV 2018)

'Me Jane You Tarzan?' over beeldvorming

In 'Me Jane You Tarzan?' gaan presentatoren Sofie van den Enk en Ersin Kiris op onderzoek uit naar het huidige feminisme in Nederland.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
'Sky Radio New Year Top 101' (foto: Net5 -  Talpa TV 2018)

Wietze en Airen presenteren de Sky Radio New Year Top 101 bij Net5

Op Oudejaarsavond presenteren Wietze de Jager en Airen Mylene de Sky Radio New Year Top 101, de gezelligste muzikale lijst om 2018 mee af te sluiten en 2019 in te luiden.

Lees meer
'Ink Master: Meesters van de Lage Landen - Shop Wars' (foto: Spike -  Viacom Benelux 2018)

Dennis Weening presenteert 'Ink Master: Meesters van de Lage Landen - Shop Wars'

Dennis Weening presenteert de eerste editie van 'Ink Master: Meesters van de Lage Landen - Shop Wars'. Dat maakt entertainmentzender Spike vandaag bekend.

Lees meer
Johnny de Mol (foto: SBS6 -  Talpa TV 2018)

In 'Down met Johnny' laten mensen met een beperking een wens voor een ander uitkomen

Johnny de Mol komt in het voorjaar van 2019 met een nieuw seizoen van 'Down met Johnny'. Opnieuw laat hij dromen en wensen van mensen met een beperking in vervulling gaan, maar de insteek is dit keer: de wens moet voor een nder zijn.

Lees meer