Jan Kooijman en Ish Ait Hamou dansen de wereld over

In het nieuwe culturele reisprogramma 'Dance around the World' gaan vrienden Jan Kooijman en Ish Ait Hamou op zoek naar typische culturele dansen van verschillende landen over de wereld.

In de (...)

Lees meer
'The Innocents' (foto: Netflix - © Coopr 2018)

Nieuwe Netflix Original 'The Innocents': ontdek de cast - VIDEO

Tieners Harry en June lopen weg van de onderdrukking thuis om eindelijk samen te zijn. Vanaf dan start een buitengewone reis, vol zelfontdekking, die hun onschuldige droom aan diggelen slaat.

Lees meer
NPO 2Doc

'2Doc: Bewaarders' bij de VPRO

'Mensen zijn extreem hierbinnen: onvoorspelbaar, angstig, gewelddadig. Je moet zo alert zijn, altijd. Ik zie alles, hoor alles, ruik alles; je moet in het hoofd zitten van die jongens. Wat denkt-ie, wat ziet-ie? Praten, contact maken, vertrouwen winnen, ook voor mijn eigen veiligheid. Ik observeer hen, maar zij letten ook op mij, misschien nog wel meer.'

Lees meer
Katja Schuurman (foto: © KRO-NCRV 2018)

'Memories': Allereerste jeugdliefde

In de tweede aflevering van een nieuwe reeks 'Memories' met presentatrice Katja Schuurman onder andere het verhaal van jeugdliefdes Ellen en Kees.

Lees meer
'Ink Master - Meesters van de Lage Landen 2' (foto: Spike - © Viacom Benelux 2018)

Medische tattoo specialist Rinus Souisa gastjurylid in 'Ink Master - Meesters van de Lage Landen 2'

Knappe blote dames en penselen, dát staat de kandidaten maandag om 22.00 uur te wachten tijdens de flash challenge in de nieuwe aflevering van 'Ink Master - Meesters van de Lage Landen 2' op Spike.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

NPO Radio 1 V3

Shula Rijxman en Lucia Rijker in 'Kunststof Radio'

Je kunt haar kennen uit series als 'Loenatik' en 'Oud Geld' en ze kreeg internationale erkenning voor haar hoofdrol in de theaterproductie 'Woman who walked into doors'.

BNNVARA

Ryanne onthult meest Nederlandse Nederlander in studio-uitzending 'Holland!'

Na een wekenlange zoektocht naar de Nederlandse identiteit is het hoog tijd voor Ryanne van Dorst om de balans op te maken. In de slotaflevering van 'Holland!' ontvangt zij een zestal kleurrijke BN’ers in de speciaal ingerichte 'Holland!'-studio.

logo RTL 7 logo RTL7 logo

Freestylekoning Touzani de straat op met Kluivert, Promes, Berghuis en Janssen

Freestylevoetballer en balkunstenaar Soufiane Touzani is terug bij RTL 7 met een derde seizoen van 'Tiki Taka Touzani'. Vanaf maandag 19 februari vliegen de panna’s, trucjes en drones je weer vier weken lang om de oren.

Wilfred Kemp (foto: KRO - © Daniel J. Ashes 2015)

'Kruispunt': twintig jaar na de dood van Nicky Verstappen

Twintig jaar na de dood van Nicky Verstappen praten betrokkenen over de impact van de onopgeloste zaak op hun levens.

'Takeshi's Castle' (foto: Comedy Central - © Viacom Benelux 2018)

Katja Schuurman en Pepijn Lanen nieuwe stemmen cultshow 'Takeshi's Castle' op Comedy Central

De koning van de gameshows, Takeshi's Castle, keert na bijna een decennium terug op Comedy Central. Dit keer vanuit Thailand, met 100 nieuwe deelnemers die via absurde hindernissen het kasteel van Generaal Takeshi moeten bestormen en twee kersverse voice-overs: Katja Schuurman en Pepijn Lanen.

Rick Nieman in 'WNL op Zondag' (foto: © Omroep WNL 2018)

Rick Nieman zondag in gesprek met minister-president Mark Rutte

Omroep WNL komt zondagavond 18 februari met een bijzondere uitzending. 'WNL Op Zondag Special: Rick Nieman in Gesprek met minister-president Mark Rutte'.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
logo sbs6 logo

Irene Moors presenteert 'Topper Gezocht' - OPROEP

Irene Moors gaat 'Topper Gezocht' presenteren. In deze talentenjacht gaan René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit op zoek naar een nieuwe collega die samen met hen mag optreden tijdens het gezelligste meezingfeest van het jaar.

Lees meer
'Muziekfeest van het jaar: een symfonische avond' (AVROTROS)

Tweede editie 'Muziekfeest van het Jaar'

Ook 2018 krijgt haar 'Muziekfeest van het Jaar'. Na het grote succes van vorig jaar volgt op vrijdag 7 december de tweede editie in de Ziggo Dome en later ook op televisie.

Lees meer
Carlos - 'Expeditie Robinson' (foto: RTL 5 - © RTL 2018)

Strijd om plek voor onbekende Nederlanders in 'Expeditie Robinson' barst weer los

Carlos wist vorig jaar als onbekende Nederlander het haast onmogelijke te bereiken door het achttiende seizoen van 'Expeditie Robinson' te winnen. Dit jaar krijgen onbekende Nederlanders opnieuw de kans dit succesverhaal waar te maken.

Lees meer