Stem nu voor de Gouden Televizier-Ring 2018 - VIDEO

Er zijn slechts drie dingen zeker in het leven: de dood, belastingen en de verkiezing van de Gouden Televizier-Ring. Jawel, het is weer die tijd van het jaar: de stembussen voor de Gouden (...)

Lees meer
Nickelodeon logo

Surprise act: Kalvijn op Nickelodeon Familie Festival

YouTube-ster Kelvin Boerma, alias Kalvijn is DE surprise act op het allereerste Nickelodeon Familie Festival. Kalvijn (22) heeft in korte tijd een enorm aantal volgers gecreëerd met zijn YouTube en Instagram accounts.

Lees meer
MTV logo V3 MTV

De winnaars van de MTV VMA's 2018

Afgelopen nacht zijn de winnaars van de MTV VMA's 2018 bekendgemaakt. Zo sleepte Zangeres Camila Cabello, twee awards binnen en werd Jennifer Lopez emotioneel bij het ontvangen van haar oeuvreprijs.

Lees meer
Kees Tol (foto: SBS6 - © Talpa TV 2018)

Kees Tol presenteert nieuwe trouwrealityshow bij SBS6

In het nieuwe SBS6-programma 'In de Ban van de Trouwring' gaan zes trouwlustige koppels, onder toeziend oog van presentator Kees Tol, een heftige strijd met elkaar aan.

Lees meer
'Craig of the Creek' (foto: © Media Tornado/Cartoon Network 2018)

'Craig of the Creek' zeilt richting seizoen 2

De populaire serie 'Craig of the Creek' van Cartoon Network komt nu met nieuwe avonturen van Craig, J.P. en Kelsey in een gloednieuw tweede seizoen. Sinds het debuut eerder dit jaar, werd de baanbrekende show geroemd om de creatieve en fantasierijke escapades van het trio en werd zeer positief ontvangen door critici en fans.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

logo NPO Radio 5 logo

TinekeShow op 22 augustus live vanaf Forever Young Festival

Op woensdag 22 augustus is Tineke de Nooij te horen vanaf het Forever Young Festival. Ze presenteert dan haar radioprogramma 'TinekeShow' tussen 12.00 en 14.00 uur live vanaf de festivallocatie in Almere.

Janny van der Heijden, André van Duin en Marlijn Weerdenburg in 'De Nieuwe Lekkerbek' (foto: © MAX/ Roland J. Reinders 2018)

'De Nieuwe Lekkerbek': hondenkoekjes ook voor mensen, pofferstokken en een wildcard

Op woensdag 22 augustus zendt MAX de vierde aflevering van 'De Nieuwe Lekkerbek', om 20.30 uur op NPO 1. Kandidaten bereiden hun innovatieve eetsensatie, terwijl ze worden bijgestaan door Marlijn Weerdenburg en André van Duin.

logo MAX V3 MAX logo V3

Slotaflevering van 'Laat Mij Maar Lopen' bij MAX

Op woensdag 22 augustus om 21.25 uur zendt MAX op NPO 1 de slotaflevering van 'Laat Mij Maar Lopen' uit. MAX volgt zeven mensen die in drie weken 500 kilometer van de wereldberoemde pelgrimsroute naar Santiago de Compostela lopen.

UEFA Champions League

UEFA Champions League play-offs Ajax en PSV bij Veronica

Morgen, dinsdag 21 augustus, gaan de play-offs van de UEFA Champions League van start met de wedstrijd Bate Borisov – PSV.

logo WNL logo

'De Opvolgers' op bezoek bij de families Verschoor en Slager

In de vierde aflevering van 'De Opvolgers' gaat presentator Sander Schimmelpenninck bij de familie Verschoor- groot geworden met busreizen en bij de familie Slager van Molecaten vakantieparken.

logo MAX V3 MAX logo V3

Laatse aflevering van 'De Kunstdetective' bij Omroep MAX

Op dinsdag 21 augustus zendt MAX om 21.10 uur op NPO 2 de laatste aflevering van 'De Kunstdetective' uit. In dit programma volgt Omroep MAX Arthur Brand tijdens zijn speurtocht naar gestolen kunst.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier
Kees Tol (foto: SBS6 - © Talpa TV 2018)

Kees Tol presenteert nieuwe trouwrealityshow bij SBS6

In het nieuwe SBS6-programma 'In de Ban van de Trouwring' gaan zes trouwlustige koppels, onder toeziend oog van presentator Kees Tol, een heftige strijd met elkaar aan.

Lees meer
'De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE' (SBS6)

'De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE' en 'De Vrienden van Amstel LIVE!' naar SBS6

'De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE' en 'De Vrienden van Amstel LIVE!' zijn een samenwerking aangegaan met SBS6. Op 22 september om 20.30 uur zal SBS6 het grote muzikale event, waarbij Nederlands bekendste artiesten op één dag in drie verschillende grote steden optreden, registreren.

Lees meer
'Expeditie Robinson' 2018 (foto: RTL 5 - © RTL 2018)

Ontdek de 7 onbekende deelnemers van 'Expeditie Robinson'

Heel binnenkort start het nieuwe seizoen van 'Expeditie Robinson' bij RTL 5. Dit jaar zijn niet vier, maar wel zeven onbekende Nederlanders afgereisd naar de Filipijnen om de strijd aan te gaan met elkaar en de Bekende Nederlanders. RTL 5 geeft nu de namen vrij van de onbekende Nederlanders.

Lees meer