Buddy Vedder presenteert 'Kids Top 20' vanaf Marktplein in Emmen

De laatste aflevering van het populaire kindermuziekprogramma 'Kids Top 20' van dit seizoen belooft één groot feest te worden.

Vanaf een gigantisch podium op het Marktplein in Emmen presenteert (...)

Lees meer
SLAM!

SLAM! is de grootste op YouTube

Radiostation SLAM! heeft de 300.000ste volger mogen verwelkomen op haar YouTube-kanaal. Hiermee heeft de zender een mijlpaal bereikt in haar bestaan met een groter YouTube-kanaal dan alle landelijke radiostations bij elkaar.

Lees meer
VPRO Logo V3

'3Doc: Ronnie Flex, Alleen Met Iedereen' bij de VPRO

Hiphop is niet langer underground, hiphop is de nieuwe mainstream. Ronnie Flex is de huidige frontman van een nieuwe generatie Nederlandse rappers en momenteel bezig met een nieuw album.

Lees meer
logo MAX V3 MAX logo V3

Marko Otten, Alberto Stegeman en Frans Grijzenhout bij MAX op NPO Radio 5

Vanaf zaterdag 27 mei tot en met vrijdag 2 juni ontvangen de MAX-programma's op NPO Radio 5 weer bijzondere gasten met een boeiend verhaal. Onder anderen Marko Otten, Alberto Stegeman en Frans Grijzenhout zijn te gast.

Lees meer
logo Andere Tijden logo

Zaterdag in 'Andere Tijden': Flikker op!

Het moet een feestelijke dag worden: Roze Zaterdag 1982 in Amersfoort. De dag loopt onverwacht uit op rellen: de drie optochten met homo’s, lesbiennes en sympathisanten richting het centrum worden uitgejouwd, bedreigd, bespuugd en bekogeld met uien en eieren.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Staatsloterij Puur Geluk – De Bijzondere Trekking' (foto: RTL 4 - © RTL 2017)

Zaterdag regent het miljoenen in 'Staatsloterij Puur Geluk – De Bijzondere Trekking'

Op 27 mei, de dag van de Bijzondere Trekking van de Staatsloterij, is er bij RTL 4 een eenmalige uitzending van 'Staatsloterij Puur Geluk' te zien, gepresenteerd door Ruben Nicolai.

'Het Groot Dictee der Nederlandse Taal' - editie 2016 (foto: Canvas - © VRT 2016)

'Groot Dictee der Nederlandse Taal' houdt ermee op

Omroep NTR trekt de stekker uit 'Het Groot Dictee der Nederlandse Taal'. Volgens NTR is het concept te gedateerd geworden. Ook de kijkcijfers van de laatste editie(s) waren aan de lage kant.

'Ozark' (foto: © Coopr/Netflix 2017)

Nieuwe Netflix Original-serie ‘Ozark’ - VIDEO

Vandaag lanceert Netflix de eerste teaser trailer voor de langverwachte serie 'Ozark'. Jason Bateman ('Arrested Development') is executive producer en regisseur, en schittert als Marty Byrde.

Joost Karhof presenteert 'De Grote Geschiedenisquiz' (foto: NTR - © Wim Kluvers 2016)

Eric Smit, Hiske Versprille en Jan Wieger Posthumus winnen 'Grote Geschiedenisquiz 2017'

De 16e editie van 'De Grote Geschiedenisquiz' van de NTR is gewonnen door het team van De Slimste Mens, aangevuld met student geschiedenis Jan Wieger Posthumus. De teams bestonden net als vorig jaar uit twee bekende vakgenoten en één winnaar van de voorronde van Historisch Nieuwsblad, NRC Handelsblad en 'Andere Tijden'.

'ZEMBLA' (VARA)

'ZEMBLA': Zes kogels voor Cyprian

De autistische en schizofrene Cyprian Broekhuis (23) raakt thuis levensgevaarlijk gewond door zes politiekogels. Een dag later overlijdt hij in het ziekenhuis.

Helga van Leur (foto: © RTL Nederland 2012)

Helga van Leur stopt na twintig jaar met presentatie van het weer bij RTL

Weerpresentatrice Helga van Leur vertrekt na twintig jaar bij RTL Weer & Verkeer. Ze maakt ruimte om haar andere activiteiten verder uit te bouwen. Op vrijdag 30 juni presenteert zij voor de laatste keer het RTL Weer.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
'Podium Witteman' (foto: NTR - © Lilian van Rooij 2016)

'Podium Witteman' wil Carré vol krijgen

Op maandag 4 december wordt een bijzondere aflevering van het NTR-programma 'Podium Witteman' opgenomen. Koninklijk Theater Carré is dan voor één keer de locatie van het programma.

Lees meer
'Het Instituut' (foto: NTR/BNN - © Wim Kluvers 2016)

Van Deudekom en Urgert zoeken weer mensen voor 'Het Instituut'

'Het Instituut', de serie die afgelopen najaar voor het eerst op NPO 1 te zien was, komt terug. Opnieuw sluiten Joep van Deudekom en Rob Urgert 100 mensen een week lang op in een voormalige kazerne in Ede en onderwerpen hen aan wetenschappelijke experimenten.

Lees meer
'Holland's Next Top Model 2017' (foto: RTL 5 - © RTL 2017)

Ook mannen kans op titel 'Holland's Next Top Model' 2017 - VIDEO

'Holland's Next Top Model' krijgt het aankomende seizoen een verrassende twist. Voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis van het programma kunnen zowel meisjes als jongens zich aanmelden voor de zoektocht naar hét model van dit moment.

Lees meer