Negen finalisten van 'Het Pronkstuk van Nederland' bekend

Presentator Jort Kelder heeft maandag in de live-uitzending van 'Het Pronkstuk van Nederland' de negen objecten bekendgemaakt die deze finaleweek gaan strijden om de titel het pronkstuk van (...)

Lees meer
NPO 2Doc

Woensdag in '2Doc' bij de VPRO: Joyride

Het ontwikkelen van een effectief en betaalbaar vrouwencondoom is voor sommige mensen een obsessie. Voor miljoenen vrouwen is de beschikking over een vrouwencondoom een kwestie van leven en dood omdat het ongewenste zwangerschappen en infecties kan voorkomen.

Lees meer
'The Alienist' (foto: © Netflix/Coopr 2018)

Vlaamse Jakob Verbruggen regisseert 3 afleveringen van Netflix Original serie 'The Alienist'

Het eerste seizoen van 'The Alienist' is vanaf 19 april beschikbaar voor Netflix-abonnees wereldwijd, met uitzondering van de Verenigde Staten en Frankrijk.

Lees meer
logo V3 AVROTROS V3 AVROTROS logo

Japanse bordjes en middeleeuws beeld in 'Tussen Kunst en Kitsch'

In deze aflevering van 'Tussen Kunst en Kitsch' vanuit het Stedelijk Museum in 's-Hertogenbosch taxeert expert Joseph Estié Japanse bordjes. De eigenaresse is met deze bordjes 'grootgetrokken'; ze stonden altijd bij haar ouders op het dressoir in de woonkamer.

Lees meer
'De Rijdende Rechter' (foto: © KRO-NCRV 2016)

'De Rijdende Rechter': de bonnetjesaffaire

Het draait in deze zaak om de kapotte versnellingsbak van de auto van meneer Kalmoua. Dolblij is hij met zijn nieuwe auto die hij heeft gekocht van een verkoper uit Haarlem.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Tijd Voor Max': Martine van Os & Sybrand Niessen (foto: Omroep MAX - © Hans Vink 2016)

Henk en Louise Schiffmacher, Job Cohen, Alain Clark en Eric Corton bij 'Tijd voor MAX'

Van maandag 22 tot en met vrijdag 26 januari ontvangen Sybrand en Martine in 'Tijd voor MAX' weer bijzondere gasten met een boeiend verhaal.

'Ink Master - Meesters van de Lage Landen 2' (foto: Spike - © Viacom Benelux 2018)

Black & Grey master Didson gastjurylid in tweede aflevering 'Ink Master - Meesters van de Lage Landen 2'

Contrast, daar draait het om in de tweede aflevering van 'Ink Master - Meesters van de Lage Landen 2'. Nadat Nikky als eerste haar tattoo shop moest sluiten, bereiden de overgebleven kandidaten zich voor op een smerig klusje.

'Typisch!' (BNNVARA)

Wielenpôlle in Leeuwarden drie weken lang het decor van de nieuwe docu-serie 'Typisch...!'

De wijk Wielenpôlle in Leeuwarden is vanaf aankomende maandag het decor van de nieuwe dagelijkse docu-serie 'Typisch Wielenpôlle'! Dit is de allereerste buurt van de nieuwe reeks 'Typisch...!' op NPO 2 die een jaar lang iedere drie weken een uniek portret maakt van een andere buurt; van villawijk tot boerendorp en van volkswijk tot vinex.

'Tijd Voor Max': Martine van Os & Sybrand Niessen (foto: Omroep MAX - © Hans Vink 2016)

Aandacht voor spierziekten bij 'Tijd voor MAX'

Op dinsdag 23 januari staat 'Tijd voor MAX' vanaf 17.10 uur op NPO 1 volledig in het teken van spierziekten. In Nederland heeft 1 op de 80 mensen een spierziekte.

BNNVARA

Lucille Werner en Georgina Verbaan in nieuw seizoen 'Vier Handen Op Eén Buik'

Worstelen met een moeilijke jeugd, een knipperlichtrelatie met je partner of wonen in een zorginstelling. Het zijn geen ideale omstandigheden om in zwanger te raken. Toch hebben veel tienermoeders te maken met zulke situaties en willen zij niets liever dan hun leven op de rails te krijgen voor de komst van hun kindje.

'The Dateables' (BNNVARA)

Op zoek naar de liefde in 'The Dateables'

Wat is er mooier dan het jaar starten met een nieuwe liefde? In 'The Dateables' gaan zestien bijzondere vrijgezellen op zoek naar de liefde van hun leven. Albino, spasme, spierdystrofie, Licht Verstandelijk Beperkt, syndroom van Down of doofheid, niets staat echte liefde in de weg, maar de weg ernaartoe kan soms wat ingewikkelder zijn.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
'Gordon & Estelle' (foto: RTL 4 - © RTL 2018)

Gordon en Estelle zoeken een budgetvakantie

Nederland is binnenkort een televisieduo rijker, want Estelle Cruijff en Gordon gaan na hun avonturen in 'Het Perfecte Plaatje' samen op vakantie in 'Gordon & Estelle: Weg Ermee!'.

Lees meer
24Kitchen

24Kitchen biedt kooktalenten kans op droombaan

In het nieuwe 24Kitchen-programma 'Mounirs Kookschool' gaan zes kandidaten de strijd aan om een baan in een toprestaurant te bemachtigen. Het programma bestaat uit acht afleveringen en is vanaf medio april te zien.

Lees meer
Klaas van der Eerden (foto: AVROTROS - © Nico Kroon 2017)

Geef je op voor 'Switch', de nieuwe kennisquiz van AVROTROS - OPROEP

Hou je van quizzen, heb je goede algemene kennis, ben je competitief en hou je wel van een gezellig gesprekje? Geef je dan op voor 'Switch', de nieuwe dagelijkse kennisquiz van AVROTROS gepresenteerd door Klaas van der Eerden!

Lees meer