Donderdag in 'Hollandse Zaken': Crisis voorbij? Niet voor mij!

Het MAX-programma 'Hollandse Zaken' gaat aanstaande donderdag, met Cees Grimbergen, vanaf 21.10 uur live op NPO 2 over de verborgen werkloosheid onder 45-plussers.

De economie groeit en de (...)

Lees meer
SLAM!

'Bij Igmarathon' al meer dan 24 uur live op SLAM!

De 'Bij Igmarathon' op radiozender SLAM! is deze namiddag de grens van 24 uur gepasseerd! Dj Igmar Felicia en co-host Joep Schrijvers maken sinds dinsdagmiddag 16.00 uur net zoveel seconden radio op SLAM! als dat ze YouTube-abonnees hebben.

Lees meer
'Celebrity Stand-up' (Comedy Central)

Gabber Patrick Martens en brutale meid Tatum Dagelet in 'Celebrity Stand-Up'

Donderdag 29 juni ontvangt presentator en comedian Martijn Koning niemand minder dan Patrick Martens en Tatum Dagelet op het podium van Comedy Central's 'Celebrity Stand-Up'.

Lees meer
'Okja' (foto: © Netflix/Coopr 2017)

Veelbesproken visuele spektakel Okja op Netflix

Woensdag om 17.00 uur zal Bong Joon Ho's 'Okja' wereldwijd en exclusief beschikbaar zijn op Netflix. In de 'production diary' featurette vertelt de gerenommeerde regisseur waar hij zijn inspiratie haalde voor het gigantische beest dat centraal in de film staat.

Lees meer
logo MAX V3 MAX logo V3

Omrop Fryslân en Omroep MAX doen verslag van SKS Skûtsjesilen

Omrop Fryslân en Omroep MAX gaan deze zomer verslag doen van het SKS Skûtsjesilen. In het programma is een samenvatting van de wedstrijden te zien en de sfeer daaromheen.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

NTR logo V3

'Het Uur van de Wolf': Ola's Borgen

De van oorsprong Syrische Ola Mafaalani bewerkte de succesvolle Deense dramaserie Borgen, over de vrouwelijke minister-president Brigitte Nyborg, tot een theatermarathon van tien uur.

Derk Bolt (foto: KRO - © Yvette Wolterinck 2014)

Derk Bolt en Eugenio Follender dinsdagavond bij 'Jinek'

Derk Bolt en Eugenio Follender doen dinsdagavond hun verhaal aan tafel bij Eva Jinek. Bolt en Follender vertellen wat zij in Colombia hebben meegemaakt tijdens hun ontvoering door de guerillabeweging ELN.

NTR logo V3

'De Aardappeleters' op herhaling deze zomer

Deze zomer is de eerste serie van 'De Aardappeleters' nogmaals te zien bij de NTR. In De Aardappeleters zoekt Joris Vermeer naar de achtergronden van ons dagelijkse eten.

Richard Groenendijk in '100 Jaar Sonneveld' (foto: AVROTROS - © Michel Schnater 2017)

Richard Groenendijk duikt in leven van Wim Sonneveld

Wim Sonneveld is één van de grootste en meest veelzijdige artiesten die Nederland ooit gekend heeft. Bij veel Nederlanders staat hij in het geheugen gegrift met zijn succesvolle onemanshows, zijn meesterlijke typetjes en de onvergetelijke nummers die hij zong.

logo V3 AVROTROS V3 AVROTROS logo

AVROTROS brengt 'De Anatomische Les met Ria Bremer'

Een geestesziek kind? Pak een zwarte hond of zwarte haan, snijd deze open en leg de warme ingewanden op het hoofd van het kind, maar laat het hart, de lever en de longen in de hond.

logo 2Doc logo

'KRO-NCRV 2Doc: Os Buul' op NPO 2

In mei 2014 staat het Brabantse dorp Budel (9000 inwoners) op zijn kop als de gemeente besluit 2000 vluchtelingen te gaan huisvesten. De voormalige legerplaats is de bestemming voor een permanente opvanglocatie.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
Buddy Vedder (foto: AVROTROS - © Nico Kroon 2017)

Stoere jongens en meiden gezocht voor 'Smart & Dart' op NPO Zapp

Ben jij tussen de 11 en 14 jaar, kun jij goed darten en weet je teamgenoot antwoord op alle vragen (of andersom)? Geef je dan voor 26 juni op als duo voor de nieuwe quiz 'Smart & Dart' op Zapp!

Lees meer
'De Slimste Mens 2016' (foto: © KRO-NCRV 2016)

'De Slimste Mens' zoekt publiek - OPROEP

Producent Skyhigh TV en KRO-NCRV zijn nog steeds op zoek naar een enthousiast publiek om weer een geweldige nieuwe serie te maken van 'De Slimste Mens'.

Lees meer
'Podium Witteman' (foto: NTR - © Lilian van Rooij 2016)

'Podium Witteman' wil Carré vol krijgen

Op maandag 4 december wordt een bijzondere aflevering van het NTR-programma 'Podium Witteman' opgenomen. Koninklijk Theater Carré is dan voor één keer de locatie van het programma.

Lees meer