RTL 5-programma 'Online Misbruik Aangepakt' confronteert hacker in zaak Laura Ponticorvo

In het nieuwe programma 'Online Misbruik Aangepakt' confronteren John van den Heuvel en Nicolette Kluijver daders van online misbruik met de gevolgen van hun acties en bieden zij slachtoffers een (...)

Lees meer
NPO Radio 5

Henk Westbroek, Rob de Nijs en Tino Martin bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 21 tot en met vrijdag 27 april hebben de MAX-programma's op NPO Radio 5 een koninklijk randje. Hieronder het overzicht.

Lees meer
NPO Radio 1 V3

Geert Lageveen, Saskia Noort, Kadir van Lohuizen en Annejet van der Zijl in 'Kunststof'

In het kader van Leeuwarden-Fryslân Culturele Hoofdstad 2018 presenteren Schouwburg De Lawei en Orkater: Lost in the Greenhouse.

Lees meer
'Levenslang met Dwang' - groep 2018 (foto: RTL 5 - © RTL 2018)

Dennis Weening presenteert nieuw seizoen 'Levenslang Met Dwang'

In een nieuw seizoen 'Levenslang Met Dwang' reist Dennis Weening met acht mensen die een ernstige dwangstoornis hebben naar Thailand, waar de kandidaten gaan vechten voor een normaal bestaan.

Lees meer
Anouk (foto: RTL 4 - © RTL 2018)

Anouk neemt 'Voice Kids'-stoel over van Douwe Bob

Na zijn eerste seizoen als coach bij 'The Voice Kids' neemt Douwe Bob tijdelijk afscheid. Komend jaar gaat hij zich richten op zijn eigen muzikale projecten.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

WNL Op Zondag

Staatssecretaris Mona Keijzer in 'WNL Op Zondag'

De zondag begint met Rick Nieman. 'WNL Op Zondag' wordt live uitgezonden vanuit het Vondelpark in Amsterdam. Met het laatste nieuws, prangende kwesties en prominente gasten.

Paul Witteman (foto: NTR - © Jasper Faber 2015)

Zondag in 'Podium Witteman': Boris Berezovsky en Martin Fondse

Paul Witteman ontvangt pianist Boris Berezovsky, jazzpianist en componist Martin Fondse, winnaars van het Prinses Christina Concours, Calefax en leden van het Martin Fondse Ensemble, het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet en Pynarello.

'RTL Woonmagazine' (foto: RTL 4 - © RTL 2018)

'RTL Woonmagazine' vanaf nu altijd en overal

'RTL Woonmagazine' is terug en niet alleen op televisie! Vanaf zondag 22 april heeft de kijker 24/7 toegang tot een compleet nieuw woonmagazine-platform met de laatste interieurtrends en inspiratie van topontwerpers.

Nick en Simon in Lekker Nederlands

Nick & Simon presenteren en zingen in 'Sing It!'

'Sing It!' is een nieuw, emotioneel en muzikaal feelgood-programma waarin iedereen zijn gevoel, vraag, spijt of dankbaarheid op een wel heel bijzondere manier kan overbrengen aan geliefden, vrienden of collega’s.

'Genius: Picasso' (foto: National Geographic - © FOX Networks Group 2018)

Antonio Banderas is Pablo Picasso in tweede seizoen van 'Genius' - VIDEO

Na het succes van het eerste seizoen, rond natuurkundig genie Albert Einstein, belicht het tweede seizoen het leven van Pablo Picasso. Antonio Banderas ('Evita', 'The Mask of Zorro', 'El Mariachi') vertolkt de rol van de zowel excentrieke als geniale kunstenaar.

'BankGiro Loterij The Wall' (foto: SBS6 - © Talpa TV 2018)

Torenhoge geldprijzen in zenuwslopende spelshow 'BankGiro Loterij The Wall'

Een 12 meter hoge muur met onderaan uiteenlopende geldbedragen, groene en rode ballen die het verschil maken tussen winst of verlies, kennisvragen, een achtbaan van emoties en een koppel dat elkaar blindelings zal moeten vertrouwen: dat zijn de ingrediënten van 'BankGiro Loterij The Wall'.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
538Koningsdag

Nieuwe namen line-up 538Koningsdag bekend

Radio 538 heeft de line-up voor het grootste Oranjefeest van Nederland aangevuld met nationale en internationale artiesten. Ook Sigala, Jax Jones, Gerard Joling, LNY TNZ, Handsome Poets, Nielson, Hello August, Frans Duijts, Wulf, Rochelle en Vinchenzo staan op 538Koningsdag.

Lees meer
Leonie ter Braak (foto: SBS6 -© Talpa TV 2018)

Leonie ter Braak volgt koppels en singles in 'Niets Liever Dan Een Kind'

Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn in Nederland veel koppels en singles bij wie zwanger raken op de traditionele manier niet lukt of niet mogelijk is. Gelukkig zijn er andere methodes om die vurige kinderwens te vervullen, maar die trajecten vergen vaak veel geduld, veerkracht en doorzettingsvermogen.

Lees meer
Bart Peeters in 'The Voice van Vlaanderen' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2017)

Nu ook inschrijven voor 'The Voice Senior'

Op talent staat geen leeftijd. En al zeker niet op muzikaal talent. Daarom gaat VTM op zoek naar zangtalent van werkelijk álle leeftijden. Naast nieuwe seizoenen van 'The Voice van Vlaanderen' en 'The Voice Kids' start de zender ook met de voorbereidingen van de allereerste 'The Voice Senior'.

Lees meer