'Van Der Vorst Ziet Sterren' viert jubileumseizoen

In het vijftiende seizoen van 'Van Der Vorst Ziet Sterren' gaat Peter langs bij verschillende Nederlandse sterren voor een openhartig gesprek en een exclusief kijkje in hun leven.

Hij bezoekt (...)

Lees meer
logo SLAM! logo

SLAM! komt met langste line-up ADE

Radiozender SLAM! staat deze week volledig in het teken van het Amsterdam Dance Event. Vanaf woensdag 17 oktober wordt er 75 uur lang live radio gemaakt voor de 'SLAM! Mixmarathon XXL'.

Lees meer
NTR logo V3

Woensdag in 'Focus': begrafenis voor de wetenschap

Diederik Jekel begraaft samen met de Nederlandse archeoloog Hayley Mickleburgh een gemummificeerd lichaam. Deze 'mummie' zat maandenlang in de Texaanse hitte, vastgebonden aan een paaltje.

Lees meer
logo BNNVARA logo

'ZEMBLA' onderzoekt gevolgen van Fort Europa

'Onze menswaardigheid staat op het spel. We mogen niet wegkijken', zegt antropoloog en expert forensisch onderzoek Amade M’charek terwijl ze op het strand van de Tunesische kustplaats Zarzis foto’s maakt van een scheepswrak en kledingstukken van omgekomen vluchtelingen.

Lees meer
'Tussen Kunst en Kitsch' (@ AVROTROS/Fotocredits: Michel Schnater 2018)

'Tussen Kunst en Kitsch' vanaf het Rijksmuseum

In deze uitzending van 'Tussen Kunst en Kitsch' vanuit het Rijksmuseum in Amsterdam taxeert expert Wim Bouwman een Vajradhara Adi-Boeddha beeld. Dit is de allereerste verlichte boeddha.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

AVROTROS

'Opsporing Verzocht' live op NPO Start en NPO 3 met onder meer vermissingszaak

Kijkers van 'Opsporing Verzocht' hoeven het programma morgen niet te missen, ondanks de oefenwedstrijd van het Nederlands elftal. De meest urgente zaken behandelt 'Opsporing Verzocht' namelijk om 20.25 uur twintig minuten lang op NPO Start.

NPO 3

'Echt niet OK' over vrienden

In het nieuwe seizoen van 'Echt niet OK' behandelen Jan Kooijman, Katja Schuurman en Ajouad El Miloudi situaties uit het dagelijks leven die iedereen herkent en die heel snel ongemakkelijk kunnen worden.

'Kerst met de Kuijpers' (foto: Videoland - © RTL 2018)

Jeroen Spitzenberger en Ronald Goedemondt broers in nieuwe Videoland-kerstserie

'Kerst Met De Kuijpers' is de perfecte Videoland-serie om de donkere winterdagen mee door te komen.

V3 KRO-NCRV logo KRO-NCRV V3

'Spoorloos': Weet Duitse vader van bestaan kind in Nederland?

Toen Jelle 15 jaar geleden op zoek ging naar zijn biologische moeder bleek zij ook naar hem op zoek te zijn. Ze vertelde Jelle dat ze na terugkomst van een vakantiebaantje in Zwitserland ontdekte dat ze zwanger was geraakt.

NPO Zapp

'Puberruil Zapp': beautyqueen Shanaya ruilt met de sportieve Kiara

In 'Puberruil Zapp' ruilt Shanaya met Kiara. Shanaya is een stralende meid en krijgt vanuit huis uit veel verschillende culturen mee.

AVROTROS

'Radar' over vraag tot strenger toezicht op gebruik social media

Hoe weet je als ouder welke reclame een vlogger maakt die door jouw kind wordt gevolgd op YouTube? Sinds 2015 is reclame voor ongezonde voeding voor kinderen verboden voor kinderen onder de 13 jaar.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier
'Boxing Stars' (foto: RTL 5 - © RTL 2018)

'Boxing Stars' maken zich op voor live boksspektakel

In 'Boxing Stars' stappen vanaf woensdag 31 oktober om 20.30 uur bekende durfallen de boksring in. In nauwe samenwerking met de Nederlandse Boksbond worden de deelnemers verdeeld over drie klassen.

Lees meer
'Praat Nederlands Met Me' (foto: RTL 4 - © RTL 2018)

Art Rooijakkers presenteert nieuw programma bij RTL 4: 'Praat Nederlands Met Me'

Art Rooijakkers presenteert vanaf 3 november het RTL 4-programma 'Praat Nederlands Met Me': een komische quiz over álle nieuwe vormen van taal. Denk bijvoorbeeld aan straattaal ('Me bitch die is vegan maar toch is ze me kip'), kantoortaal ('We hebben zo een standup'), het taalgebruik in Whatsapp ('brb ff aand8 4 (*_*)') of communiceren met behulp van emojis, waar we tegenwoordig hele zinnen mee bouwen.

Lees meer
'Kroongetuige' (foto: RTL 4 - © RTL 2018)

Nieuwe rechercheurs 'Kroongetuige' bekend

Voor het tweede seizoen van het RTL-programma ‘Kroongetuige’ kruipen Vivienne van den Assem, Eva Cleven, Bo Maerten, Kluun, Viggo Waas, Kaj van der Ree, Loretta Schrijver, Birgit Schuurman en Fred Teeven vanaf maandag 15 oktober in de huid van rechercheur.

Lees meer