Midden-Oosten in een ander licht in 'Van Ninevé naar Nazareth'

In het Midden-Oosten, tussen de chaos van oorlog en conflicten, brengt presentator Kefah Allush een bezoek aan vergeten volken met bijzondere verhalen. De EO-serie 'Van Ninevé van Nazareth' toont het (...)

Lees meer
logo Netflix logo

Netflix geeft sneak peek van Original films & series

Netflix heeft de afgelopen dagen tijdens San Diego Comic Con 2017 verschillende trailers vrijgegeven van nieuwe Netflix Originals.

Lees meer
Cartoon Network

Cartoon Network kondigt gloednieuwe wedstrijd 'Vlog It' aan

Op maandag 31 juli gaat de gloednieuwe wedstrijd 'Cartoon Network Vlog It' van start. Samen met YouTubers Boncolor en Nino Wilkes gaat Cartoon Network op zoek naar jong vlogging talent, waarbij de winnaar coaching en promotionele ondersteuning krijgt van Cartoon Network en zichzelf de officiële vlogger van de zender mag noemen.

Lees meer
NTR logo V3

Woensdag in '2Doc': China's Van Goghs

Xiaoyong Zhao is een van de vele kunstenaars die in het Chinese dorp Dafen de schilderijen van Vincent van Gogh en andere grote meesters kopieert. Terwijl van Gogh in zijn hele leven slechts één schilderij wist te slijten, verkoopt Zhao duizenden doeken, via souvenirshops over de hele wereld.

Lees meer
'Dokters VS Internet' (foto: © KRO-NCRV 2017)

Strijd met drie huisartsen in 'Dokters VS Internet'

In Dokters VS Internet achterhaalt een vast team van huisartsen en een wisselend team van BN'ers wat de aandoening van een patiënt is. De dokters doen dat op basis van hun ervaring en kennis, de BN'ers hebben een iPad met internetverbinding tot hun beschikking.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Fons de Poel (foto: © KRO-NCRV 2016)

'Fons bij de Buren' in Frankrijk

Hoe waait de wind in het land van de nieuwe president Emmanuel Macron? In 'Fons bij de Buren' gaat Fons de Poel op zoek naar de ziel van Frankrijk. Hij wordt daarin bijgestaan door de 33-jarige taxichauffeur Emmanuel Royer, die hem door Lyon en omgeving rond leidt.

EO Logo Evangelische Omroep Logo

Door het oog van wilde dieren in 'Spy in the Wild'

In deze nieuwe vijfdelige natuurserie kruipen camera's letterlijk in de huid van wilde dieren. Levensechte robotdieren gaan undercover om liefde, vriendschap, vertrouwen en bedrog te filmen.

'Bright' (foto: © Coopr/Netflix 2017)

Will Smith in actiethriller 'BRIGHT' op Netflix - VIDEO

Niemand minder dan Will Smith speelt de hoofdrol in de langverwachte Netflix Original film 'Bright', naast Joel Edgerton ('Black Mass', 'Warrior') en Noomi Rapace ('The Girl with the Dragon Tattoo', 'Prometheus').

NTR logo V3

Maandag start van 'Kijken in de Ziel: Militairen'

Militairen zijn er om ons land en onze belangen te beschermen, desnoods met hun eigen leven. Wie zijn die mannen en vrouwen die dat werk uitoefenen? Waarom kozen ze ooit voor dat beroep? Wat moet je er precies voor kunnen?

NPO Radio 1 V3

Lieke Marsman, Christiaan Triebert, Eric Smit en Ad de Jong in 'Kunststof Radio'

Vorige maand debuteerde dichteres Lieke Marsman als romanschrijver met Het tegenovergestelde van een mens. Ook verscheen haar bundel verzamelde gedichten: Man met een hoed. In haar roman schrijft ze over Ida, een klimaatwetenschapper die net zozeer worstelt met de liefde als met de opwarming van de aarde.

logo 2Doc logo

NTR '2Doc' op maandag: Satudarah – One blood

Satudarah, de motorclub die regelmatig in het nieuws is wegens vermeende criminele activiteiten, is een geheime wereld vol rituelen en codes. 'Ouderwetse' idealen zoals viriliteit, broederschap, trouw, moed en spiritualiteit staan er hoog in het vaandel.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier
'The Big Escape' (foto: © AVROTROS 2017)

Lauren Verster presenteert 'The Big Escape' - VIDEO

AVROTROS brengt dit najaar een nieuw programma op NPO 3: 'The Big Escape'. Onder leiding van Lauren Verster gaan twaalf bekende Nederlanders de strijd met elkaar aan in een spel gebaseerd op de razend populaire escape rooms.

Lees meer
BNN logo V3

BN'ers beleven angstaanjagende momenten in nieuw programma 'Risky Rivers'

Wat gebeurt er wanneer twee bekende Nederlanders onervaren een boot instappen, de peddels pakken en samen een stroomversnelling induiken? In het nieuwe BNN-programma 'Risky Rivers' gaan de kandidaten er vol voor.

Lees meer
Nicolette van Dam (foto: Net5 - © SBS Broadcasting 2017)

Nicolette van Dam presenteert tweede seizoen 'Kitchen Impossible' op Net5

Komend najaar neemt Nicolette van Dam de presentatie van een nieuw seizoen 'Kitchen Impossible' voor haar rekening. In dit programma stoomt meesterkok Robert Kranenborg jongeren met een lichamelijke of verstandelijke beperking binnen korte tijd klaar voor een baan in de horeca.

Lees meer