Soundos, Kaj en Carlos finalisten 'Expeditie Robinson 2017'

Wordt Soundos El Ahmadi, Kaj Gorgels of Carlos Platier de winnaar van 'Expeditie Robinson 2017'? Deze drie kandidaten versloegen vanavond Shelly Sterk en Niels Gomperts in de halve finale en (...)

Lees meer
3FM-dj's Domien Verschuuren, Sander Hoogendoorn en Angelique Houtveen in Het Glazen Huis/SeriosRequest in Apeldoorn (foto: © BNNVARA 2017)

Jan Versteegh en Eva Koreman doen verslag van 'Serious Request 2017'

Jan Versteegh en Eva Koreman doen vanaf maandag 18 december iedere dag verslag van '3FM Serious Request 2017' bij BNNVARA op NPO 3.

Lees meer
NPO Radio 5

'De MAX!' met Henkjan Smits en Manuëla Kemp vanaf 1 januari op NPO Radio 5

Manuëla Kemp en Henkjan Smits presenteren een nieuw radioprogramma: 'De MAX!'. Dit programma van Omroep MAX wordt vanaf 1 januari iedere werkdag tussen 18.00 en 20.00 uur uitgezonden op NPO Radio 5.

Lees meer
Kim-Lian van der Meij (foto: SBS6 - © Talpa TV 2017)

Kim-Lian van der Meij presenteert tweede seizoen '5 Golden Rings'

Kim-Lian van der Meij presenteert vanaf dinsdag 9 januari het tweede seizoen van de kennisquiz '5 Golden Rings' bij SBS6.

Lees meer
logo V3 AVROTROS V3 AVROTROS logo

De feestdagen vier je thuis bij AVROTROS

Tijdens de feestelijke decembermaand is er volop gezelligheid voor de hele familie bij AVROTROS. Sfeervolle en muzikale programma’s staan op het programma en dragen bij aan dat heerlijke, warme en gezellige kerstgevoel thuis met familie en vrienden.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

NPO Radio 5

Sinclair Bischop en Dennis van Eersel winnen Theo Koomen Award 2017

Sportverslaggevers Sinclair Bischop en Dennis van Eersel hebben de Theo Koomen Award 2017 gewonnen, de prijs voor het mooiste sportverslag van het afgelopen jaar.

logo MAX V3 MAX logo V3

'Tijd voor MAX' in teken van Kinderfonds MAMAS

Vrijdag 15 december om 17.10 uur op NPO 1 staat 'Tijd voor MAX' in het teken van de kinderen in Zuid-Afrika en MAMAS. Op deze dag is het precies vier jaar geleden dat Nelson Mandela werd begraven.

'The Comedy Central Roast of Giel Beelen' (foto: Comedy Central - © Viacom Benelux 2017)

Kijkcijfers: Record voor 'The Roast of Giel Beelen' op Comedy Central

'The Comedy Central Roast of Giel Beelen' deed het internet ontploffen #GielRoast was nummer één trending topic tijdens de uitzending en genereerde vanaf de aankondiging 60 miljoen impressies op social en online media.

Eurosport

'Road to PyeongChang': Michelle Dekker live op Eurosport

Nadat Cheryl Maas (Big Air en slopestyle) en Niek van der Velden (Big Air) hebben voldaan aan de kwalificatie-eisen voor de winterspelen in Pyeongchang, is het nu de beurt aan snowboardster Michelle Dekker.

EenVandaag Politicus van het Jaar (foto: AVROTROS - © Nico Kroon 2016)

Baudet, Arib, Dijkhoff in top 5 Politicus van het Jaar van 'EenVandaag'

Thierry Baudet, Jeroen Dijsselbloem, Khadija Arib, Jesse Klaver en Klaas Dijkhoff maken dit jaar kans op de titel Politicus van het Jaar. Dat heeft Gijs Rademaker van het EenVandaag Opiniepanel bekendgemaakt.

Timur Perlin (foto: BNNVARA - © Jasper Zwartjes 2017)

Timur Perlin naar de weekendochtenden bij BNNVARA op NPO Radio 2

Timur Perlin is vanaf 6 januari op zaterdag- en zondagochtend van 6.00 tot 9.00 uur te horen bij BNNVARA op NPO Radio 2 met het programma 'Timur en het Weekend'. Hij neemt het programma over van Thijs Maalderink.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
Klaas van der Eerden (foto: AVROTROS - © Nico Kroon 2017)

Geef je op voor 'Switch', de nieuwe kennisquiz van AVROTROS - OPROEP

Hou je van quizzen, heb je goede algemene kennis, ben je competitief en hou je wel van een gezellig gesprekje? Geef je dan op voor 'Switch', de nieuwe dagelijkse kennisquiz van AVROTROS gepresenteerd door Klaas van der Eerden!

Lees meer
'House Rules' - fianle 2016 (foto: Net5 - © SBS Broadcasting 2016)

Finaleweek 'House Rules NL' op bij Net5

Het derde seizoen van het succesvolle Nederlandse realityprogramma 'House Rules NL' nadert volgende week de ontknoping. In de laatste twee afleveringen blikt presentatrice Daphne Bunskoek samen met de finalisten, de afvallers en de jury (bestaande uit Odette Simons en Osiris Hertman) terug op een spannende reeks met vele hoogte- en dieptepunten.

Lees meer
'Een Gat in de Lucht' (Ketnet)

Ketnet maakt dromen waar in 'Een Gat in de Lucht' - OPROEP

De meeste dromen zijn bedrog. Maar daar wil Ketnet graag verandering in brengen. Vanaf 14 januari maken de zes Ketnet-wrappers de dromen van kijkertjes waar in het gloednieuwe programma Een gat in de lucht.

Lees meer