Ilse Warringa, Diederik Ebbinge en Ruben Terlou in 'Opium op Oerol'

Ilse Warringa en Diederik Ebbinge, onder andere bekend van de succesvolle tv-serie 'De Luizenmoeder', zijn samen met documentairemaker Ruben Terlou ('Door het hart van China') te gast in de eerste (...)

Lees meer
NPO Radio 1 V3

Carl de Keyzer, Erland Galjaard, Jasper Krabbé en Jeroen Siebelink in 'Kunststof' op NPO Radio 1

Carl De Keyzer is een van Belgiës grootste fotografen. Hij reisde drie decennia lang de wereld over om te fotografen en raakte geboeid door machtsstructuren en de impact van macht op de alledaagse samenleving.

Lees meer
Vivienne van den Assem (foto: © William Rutten)

RTL verwelkomt Vivienne van den Assem

Vrijdag maakte RTL bekend dat Vivienne van den Assem (34) per 1 juli voor anderhalf jaar tekent bij het mediabedrijf. Vivienne gaat allereerst aan de slag als presentatrice van het programma eRTL Boulevarde en wordt daarmee één van de vaste gezichten van het presentatieteam.

Lees meer
NPO Radio 1 V3

Nadine Broersen en Herbert Visser op 'De Perstribune' van MAX op NPO Radio 1

Het NPO Radio 1-programma 'De Perstribune' van MAX ontvangt komende zondag tussen 12.00 en 14.00 uur atlete Nadine Broersen en radiodirecteur Herbert Visser.

Lees meer
'MTV's Ex on the Beach: Double Dutch' (foto: MTV - © Viacom Benelux 2018)

Sensuele moves en tranen in 'Ex on the Beach: Double Dutch' op MTV

In de vorige aflevering zagen we hoe de Tablet Of Terror besloot dat Alex en Elodie niet op het verjaardagsfeest van Lisa mochten zijn, maar of dat nou voor één van de partijen een straf is...

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Kwesties' (NTR)

'Kwesties' zondag vanuit Putten en Utrecht

Rob Oudkerk reist deze week af naar Camping ’t Hoekje in Putten om te praten over de permanente bewoning op bungalowparken. Het permanent wonen op bungalowparken is verboden, maar in Putten en veel andere gemeenten jarenlang gedoogd.

Özcan Akyol (foto: BNNVARA - © Jeroen Nieuwhuis 2017)

'Onze Man in Deventer' is weer terug bij BNNVARA op NPO Radio 1

Na een succesvolle eerste reeks gaat schrijver en columnist Özcan Akyol weer aan de slag als interviewer voor BNNVARA op NPO Radio 1.

538 logo Radio 538 logo 538

Ivo van Breukelen nieuwe presentator Top 40

Ivo van Breukelen presenteert vanaf vrijdag 29 juni wekelijks de Top 40 op Radio 538. Dat maakte Jeroen Nieuwenhuize, die op vrijdag 22 juni na 20 jaar afscheid neemt, vrijdag bekend tijdens de uitzending.

NPO Radio 5

Mondo Leone, Robbert Blokland en Joeri Sterringa bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 16 juni tot en met vrijdag 22 juni hebben de MAX-programma's op NPO Radio 5 weer een gevarieerd programma! Hieronder staat het overzicht van de week.

'Barbapapa' (foto: Nick Jr. - © Viacom Benelux 2018)

Nieuwe serie 'Barbapapa' exclusief bij Nick Jr.

De legendarische animatieserie 'Barbapapa' keert in 2019 terug naar de televisie met een nieuwe 2D-serie exclusief op Viacom-zender Nick Jr. In de jaren '70, '80 en '90 hield de cultserie op de publieke omroep veel ouders en hun kinderen aan de buis gekluisterd, maar nu is de serie terug om een geheel nieuwe generatie te veroveren op Nick Jr.

logo MAX V3 MAX logo V3

Deze bekende Nederlanders rijden een echte Tour de France-etappe in 'Tour de Celeb' van MAX

De zes bekende Nederlanders die een echte Tour de France-etappe gaan fietsen om donateurs te werven voor de Nierstichting én onderzoek naar de genezing van nierziekten te versnellen zijn bekend!

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
logo RTL 4 logo

Dr. Pol zoekt Nederlandse collega

Presentatrice Nicolette Kluijver gaat op zoek naar een nieuwe Nederlandse collega, en misschien wel zijn opvolger, voor de wereldberoemde dierenarts Dr. Pol.

Lees meer
logo sbs6 logo

SBS6 presenteert 'Wat is de uitslag?'

In het nieuwe SBS6-programma 'Wat is de uitslag?' bezoekt presentatrice Leonie ter Braak mensen die op het punt staan om een belangrijke uitslag te ontvangen. Haalt een jongen met faalangst na zeven keer zakken eindelijk zijn rijbewijs?

Lees meer
'De Slimste Mens 2016' (foto: © KRO-NCRV 2016)

Woon een opname bij van 'De Slimste Mens'

Na weer een succesvol seizoen van 'De Slimste Mens', komt KRO-NCRV deze zomer terug met het 12e seizoen van de populaire kennisquiz.

Lees meer