Art Rooijakkers naar RTL

Vandaag op 23 maart maakt RTL bekend dat presentator Art Rooijakkers (43) per 1 april aan de slag gaat bij het mediabedrijf. Hij tekent een driejarig contract en wordt ingezet op zowel (...)

Lees meer

Ochtendshow 'Evers Staat Op' stopt eind 2018

Radio-icoon en 538-dj Edwin Evers heeft zojuist bekendgemaakt dat hij eind 2018 stopt met zijn ochtendshow 'Evers Staat Op'. Edwin Evers begon 21 jaar geleden met 'Evers Staat Op' bij 3FM en maakte (...)

Lees meer
logo MAX V3 MAX logo V3

The Nylons, JP den Tex en Tim Akkerman te gast bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 24 tot en met vrijdag 30 maart staat er weer een hoop te gebeuren bij de MAX-programma's op NPO Radio 5. Hieronder een overzicht.

Lees meer
'Nieuwsuur'

Zaterdag in 'Nieuwsuur': Nationalistische koers moet Deense sociaaldemocraten redden

Moslimvrouwen moeten gaan leven naar Deense normen en waarden, een maximum aan niet-westerse bewoners voor achterstandswijken en nieuwe asielzoekers worden naar kampen in Noord-Afrika gestuurd.

Lees meer
NPO Radio 1 V3

Dit weekend in 'Nieuwsweekend' en op 'De Perstribune' van MAX op NPO Radio 1

Zaterdag 24 en zondag 25 maart zijn nieuwe uitzendingen van de MAX-programma’s op NPO Radio 1 te horen. In 'Nieuwsweekend' onder meer aandacht voor Facebook, dat staat te trillen op zijn grondvesten na de ontdekking van grootschalige privacyschendingen.

Lees meer
logo MAX V3 MAX logo V3

MAX' 'Vaarwel Nederland' op NPO Radio 1

Zaterdag 24 maart is er van 19.00 tot 22.00 uur op NPO Radio 1 een speciale uitzending van MAX' 'Vaarwel Nederland'. Presentator Elles de Bruin ontvangt diverse gasten, zoals filosoof Marli Huijer en journalist Hylke Speerstra, om te praten over emigratie.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

logo Andere Tijden logo

'Andere Tijden Special': 14-18 Nederland tijdens de Eerste Wereldoorlog

Een uitzending over de vier jaar lange mobilisatie van ons leger, over een miljoen Belgen die in 1914 naar ons land vluchtten en moesten worden ondergebracht, over Rotterdam dat een broeinest van spionnen werd, over lucratieve smokkel aan het begin en over de voedseldistributie en armoede aan het eind. De uitzending wordt gepresenteerd door Diederik van Vleuten.

'It Takes 2' (foto: RTL 4 - © RTL 2018)

Acht nieuwe BN'ers en één BV'er gaan uit comfortzone in 'It Takes 2'

Acht kersverse BN’ers, en voor het eerst een BV’er, met geen of nauwelijks zangervaring laten vanaf zaterdag 24 maart bij RTL 4 horen wat ze vocaal in huis hebben. Onder leiding van Gordon en Jamai laten ze op het podium van 'It Takes 2'’ Nederland kennismaken met hun onontdekte zangtalent.

Romy Monteiro

Romy Monteiro en Marcel Veenendaal nieuwe profs in 'It Takes 2'

Romy Monteiro en Marcel Veenendaal zijn dit seizoen de nieuwe professionals in 'It Takes 2'. Romy neemt de plaats in van Glennis Grace die 'It Takes 2' niet kan combineren met haar Ladies of Soul.

logo sbs6 logo

Ellen Hoog en Naomi van As nemen bekende mannen op sleeptouw in 'Ellen & Naomi: 24 uur mandekking'

Voormalig tophockeysters en beste vriendinnen Ellen Hoog en Naomi van As krijgen hun eigen personalityshow. In 'Ellen & Naomi: 24 uur mandekking' leren ze een aantal bekende Nederlandse mannen kennen.

'Shirtje Ruilen: De WK Verhalen' (foto: RTL 7 - © RTL 2018)

Frank Evenblij brengt het WK naar Nederland met speciale WK-Editie van 'Shirtje Ruilen'

Het Nederlands Elftal gaat dit jaar niet naar het WK, waardoor het schitterende Nederlandse shirt onzichtbaar blijft in de Russische stadions. Reden genoeg voor Frank Evenblij om met een nieuwe reeks 'Shirtje Ruilen: De WK Verhalen' het Wereldkampioenschap toch nog een beetje naar Nederland te halen.

BNNVARA

BNNVARA volop aanwezig op het Movies that Matter festival

Voor het elfde jaar is BNNVARA als mediapartner volop aanwezig op het Movies that Matter Festival in Den Haag. Met een live radio-uitzending, drie festivalpremières, vier speciaal geselecteerde films op televisie en als afsluiter de uitreiking van de BNNVARA-Publieksprijs voor Beste Film op zaterdag 31 maart.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
Bart Peeters in 'The Voice van Vlaanderen' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2017)

Nu ook inschrijven voor 'The Voice Senior'

Op talent staat geen leeftijd. En al zeker niet op muzikaal talent. Daarom gaat VTM op zoek naar zangtalent van werkelijk álle leeftijden. Naast nieuwe seizoenen van 'The Voice van Vlaanderen' en 'The Voice Kids' start de zender ook met de voorbereidingen van de allereerste 'The Voice Senior'.

Lees meer
'Tussen Kunst en Kitsch' (foto: © AVROTROS 2018)

Opname 'Tussen Kunst en Kitsch' voor het eerst in Rijksmuseum

Het is een unicum in de lange geschiedenis van het AVROTROS-programma 'Tussen Kunst en Kitsch'. Nooit eerder streek het team neer in het Rijksmuseum in Amsterdam. Maar om te vieren dat het programma maar liefst 35 seizoenen bestaat, komt daar verandering in.

Lees meer
Spike

Joyce 'Trashcore' Kamania wint 'Ink Master - Meesters van de Lage Landen 2'

De jury was unaniem in haar oordeel: de Belgische Joyce 'Trashcore' Kamania is de winnaar van 'Ink Master – Meesters van de Lage Landen 2' en gaat naar huis met de titel Ink Master 2018 en het prijzengeld van 20.000 Euro.

Lees meer