EO-kinderprogramma 'Anti Pest Club' wint Gouden Roos in Berlijn

Het EO-kinderprogramma de 'Anti Pest Club' heeft vanavond de Gouden Roos (Rose d’Or) gewonnen tijdens het Europese Festival in Berlijn. De 'Anti Pest Club' is de gelukkige winnaar van deze (...)

Lees meer
Rick Nieman (foto: © Omroep WNL 2016)

'Haagse Lobby' over de blitzkrieg van Uber

In de tweede uitzending van 'Haagse Lobby' onderzoekt Rick Nieman de lobby rond Uber. Het Amerikaanse internetbedrijf kwam met veel tamtam de Nederlandse markt op. Hoe kan het dat aanvankelijk een illegale en verboden taxi-service toch voet aan wal kreeg?

Lees meer
V3 KRO-NCRV logo KRO-NCRV V3

'Keuringsdienst van Waarde' over stremsel

Om kaas te maken heb je stremsel nodig, maar wat is dat eigenlijk? En wat is vegetarische stremsel? De Keuringsdienst trekt er op uit en ontdekt dat er tegenwoordig veel stremsel wordt gebruikt dat wordt geproduceerd door genetisch gemodificeerd gist.

Lees meer
NTR logo V3

'Het Uur van de Wolf': Thomas Verbogt – Ik begon te schrijven toen ik drie was

Het schrijverschap van Thomas Verbogt begint als hij drie jaar is. Hij is nog niet bij machte om te schrijven, maar ontdekt de kracht van zelfverzonnen verhalen. De oorzaak ligt in een traumatische gebeurtenis die hem heeft gevormd: hij wordt ernstig ziek en tijdens een ziekenhuisopname wordt hij langdurig van zijn ouders en iedereen afgesneden.

Lees meer
'Tijd voor Meldpunt!' (foto: © Omroep MAX 2015)

Woensdag in 'Meldpunt!': Rutte: Zorgbelofte maakt schuld

Er zit weer wat ruimte in de miljoenennota. Het te formeren kabinet Rutte III heeft weer iets te besteden. Wat gaat de burger met grote zorglasten hiervan merken?

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

logo Videoland logo

Videoland brengt exclusieve spin-off van Golden Globe winnend 'The Good Wife: 'The Good Fight'

Met 39 Emmy-nominaties - waarvan er liefst 5 verzilverd werden - en gemiddeld 12 miljoen kijkers per aflevering in de Verenigde Staten, is 'The Good Wife' meer dan succesvol gebleken.

'Tijd Voor Max': Martine van Os & Sybrand Niessen (foto: Omroep MAX - © Hans Vink 2016)

'Tijd voor MAX' en 'Hallo Nederland' hervatten toer: tijd voor Blokzijl

'Tijd voor MAX' en 'Hallo Nederland' hervatten hun toer! Hoewel een blik naar buiten anders doet vermoeden lijkt het volgende week beter weer te worden. Van dinsdag 19 tot en met vrijdag 22 september ontvangen Sybrand en Martine iedere werkdag vanaf 17.10 uur op NPO 1 hun gasten op een schilderachtige locatie in Blokzijl. Carrie, Mascha en Jeroen brengen in Hallo Nederland vanaf 18.30 uur op NPO 2 nieuws uit én over Blokzijl.

FOURCE (foto: © AVROTROS 2017)

Boyband FOURCE pakt titel Junior Songfestival 2017

Na maandenlange voorbereiding en een zinderende finale mag de boyband FOURCE zich vanavond de grote winnaar van het Junior Songfestival noemen. Finalisten Sezina, Montana en FOURCE zongen de sterren van de hemel met maar één doel: Nederland vertegenwoordigen voor een miljoenenpubliek tijdens de internationale finale in Georgië.

BNNVARA

'2Doc: Vrouw slaat man' over mannen die slachtoffer zijn van huiselijk geweld

Van mannen wordt verwacht dat ze voor zichzelf opkomen, dat ze sterk zijn, en dat ze hun vrouw beschermen. Maar wat nou als het geweld juist van hun eigen vrouw komt?

NPO Zapp

NPO Zapp maakt vuist tegen pesten

In de week van 18 tot en met 24 september staat NPO Zapp, samen met haar kijkers, op tegen pesten. Aan de start van een nieuw schooljaar stellen Zappers zichzelf en kinderen hardop de vraag: wat doe jij tegen pesten? Wat kún je er eigenlijk tegen doen?

'Het Regent Gehaktballen' (foto: Cartoon Network - © Media Tornado 2017)

Cartoon Network presenteert 'Het Regent Gehaktballen'

Maak je klaar voor een verrukkelijk komisch avontuur! De gloednieuwe TV-serie 'Het Regent Gehaktballen' gaat op 18 september om 17.35 uur in première op Cartoon Network.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier
logo Net5 logo V3 Net5 V3

Net5 met nieuw programma 'Wereldreis op Wielen'

In het nieuwe Net5-programma 'Wereldreis op Wielen' geven drie avontuurlijke stellen en gezinnen hun huidige leven op om voor onbepaalde tijd op wereldreis te gaan. De avonturiers gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road: ze krijgen allemaal een tiny house op wielen.

Lees meer
NTR logo V3

NTR presenteert nieuw seizoen

Op de NTR Parade op 7 september presenteert de taakomroep een groot aantal nieuwe programma's voor het komende seizoen. Op negen zeer uiteenlopende stands, die door de verschillende programmaredacties ieder op hun eigen manier zijn ingericht, is een breed palet aan bijzondere en innovatieve projecten te zien en te beleven.

Lees meer
Sophie Hilbrand in 'Hotel Sophie' (foto: BNNVARA - © Annemieke van der Togt 2017)

Sophie Hilbrand opent eigen hotel om te praten over seks

Seks is overal om ons heen. En toch praten we er doorgaans maar moeilijk over. In het nieuwe BNNVARA-programma 'Hotel Sophie' op NPO 1 ontvangt Sophie Hilbrand gasten in haar hotel om te praten over seksualiteit anno 2017.

Lees meer