Lancering app en feestelijke uitzending ter ere van 35 seizoenen 'Tussen Kunst en Kitsch'

Hoeveel is dat kleine, onooglijke schilderij waard dat al jarenlang achter een kast op zolder verstopt staat? Is die glimmende, overdadige armband kunst of kitsch? En iets dagelijks als een peper- en (...)

Lees meer
logo 538 loo

Radio 538 vernieuwt haar hitlijst

Radio 538 komt met een vernieuwde en gemoderniseerde hitlijst, de 538TOP50. Traditioneel staat 538 iedere vrijdagmiddag in het teken van een hitlijst, om zo met de grootste hits van het moment het weekend in te luiden.

Lees meer
logo BNNVARA logo

VARAgids maakt longlist Sonja Barend Award 2018 bekend

De VARAgids heeft de longlist van de Sonja Barend Award 2018 gepresenteerd. Tien interviewers maken kans op de prijs voor het beste tv-interview van het afgelopen seizoen.

Lees meer
logo Net5 logo V3 Net5 V3

Nieuwe dinsdag- ťn woensdagavond van Net5

Deze week starten vier nieuwe programmaís bij Net5. Airen Mylene presenteert het vierde seizoen van het succesvolle verbouwingsprogramma 'House Rules NL'.

Lees meer
logo Videoland logo

Nieuwe bloedstollende actiethriller-serie' Condor' vanaf 26 september bij Videoland

De nieuwe Amerikaanse actiethriller-serie 'Condor', gebaseerd op 'Six Days of the Condor' van James Grady, is vanaf 26 september exclusief te zien bij Videoland.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Danny in de Buitenwijken' (foto: © NTR 2018)

'Danny in de Buitenwijken': een inkijkje in de beruchtste achterstandswijken van Europa

NTR-presentator Danny Ghosen is vanaf woensdag 26 september te zien in de nieuwe, zesdelige NPO 3-documentairereeks 'Danny in de Buitenwijken'.

'Spoorloos' (foto: © KRO-NCRV 2018)

'Spoorloos' zoekt een chinese vader

Kort na de geboorte van Jack in 1942 trouwde zijn moeder Elisabeth met Jackís vader Cheng Pin Wu, een Chinese handelsreiziger die in Nederland was neergestreken.

NPO Zapp

Puberruil Zapp: Surinaams - Javaanse JemuŽl ruilt met Japanse Kaito

JemuŽl woont samen met zijn ouders, twee broertjes en zusje in Almere. Een huis vol, maar erg gezellig. Hij ruilt in deze aflevering met de Japanse Kaito. Die nu op 11-jarige leeftijd al de blauwe band in karate heeft.

NTR logo V3

Georgina Verbaan, Rudi Vranckx, Michiel van Erp, Cato van Dijck in 'Kunststof'

Maandag 24 september: Georgina Verbaan, actrice, schrijver Georgina Verbaan werd in Nederland bekend als actrice, met onder andere twee Gouden Kalveren op haar naam.

'Tijd Voor Max' (foto: © Omroep MAX 2018)

'Tijd voor MAX' op toer in ís-Hertogenbosch

Maandag 24 tot en met vrijdag 28 september presenteren Sybrand en Martine 'Tijd voor MAX' op toer vanuit ís-Hertogenbosch. Vanaf de Parade, met uitzicht op de imposante Sint-Janskathedraal, ontvangt het presentatieduo onder anderen Henk Dissel, Janny van der Heijden, Nicky Opheij, Corry Konings, Albert Verlinde en Mounir Toub.

'Mr. Frank Visser doet Uitspraak' (foto: SBS6 - © Talpa TV 2018)

Vervolg 'koude pannenkoekenkwestie' in 'Mr. Frank Visser Doet Uitspraak'

Kent u de gezelligste straat van Nederland in Lelystad nog? Hier behandelde Mr. Frank Visser in het SBS6-programma 'Mr. Frank Visser Doet Uitspraak' onlangs de veelbesproken zaak van de buurvrouwen Conny en Tilly.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier
'Wie Heeft de Mooiste Bruiloft?' (foto: SBS6 - © Talpa TV 2018)

SBS6 neemt up, close & personal kijkje bij trouwend Nederland

Je bruiloft. De mooiste dag van je leven. Maar is die mooie dag ook mooier dan andere bruiloften? In 'Wie Heeft de Mooiste Bruiloft?' nemen steeds vier bruidsparen het tegen elkaar op.

Lees meer
logo RTL 4 logo

Gordon zoekt nieuwe collega in 'Screentest'

Vanaf 7 oktober presenteert Gordon 'Screentest', de nieuwe RTL4 talentenjacht, waarin hij op zoek gaat naar een nieuwe presentator voor RTL. Twaalf zorgvuldig geselecteerde talenten worden door een vakkundige jury beoordeeld terwijl zij presentatie opdrachten uitvoeren in de studio en op locatie.

Lees meer
logo MAX V3 MAX logo V3

Erica Terpstra reist naar BraziliŽ en Taiwan voor nieuw seizoen 'Erica op Reis'

In 'Tijd voor MAX' maakte Erica Terpstra bekend dat zij voor het nieuwe seizoen van 'Erica op Reis' naar BraziliŽ en Taiwan reist. Het vertrouwde reisprogramma van MAX gaat in het najaar van 2018 weer van start op NPO 1.

Lees meer