EO met 'Een jaar zonder mijn ouders' en de 'Anti Pest Club' in de prijzen op Cinekid

Vanavond zijn de EO-jeugdprogramma's de 'Anti Pest Club' en 'Een jaar zonder mijn ouders' bekroond met een Kinderkast, de belangrijkste televisieprijs voor jeugdprogramma's.

De Anti Pest Club won (...)

Lees meer

'Snapje?' wint Gouden Kinderkast

Vrijdagavond is bekend gemaakt dat de NTR-serie 'Snapje?' de Cinekid Gouden Kinderkast 2016 heeft gewonnen. De Gouden Kinderkast is een genre overstijgende prijs, waarmee de vakjury van Cinekid (...)

Lees meer
Rick Nieman (foto: © Omroep WNL 2016)

Diederik Samsom bij Rick Nieman in 'WNL Op Zondag'

De zondag begint met Rick Nieman. Live vanuit het Vondelpark in Amsterdam presenteert hij 'WNL Op Zondag'. Met het laatste nieuws, vrolijke kwesties en prominente gasten.

Lees meer
logo MAX V3 MAX logo V3

Joep van Deudekom en Edo Ophof op 'De Perstribune' van MAX

Het NPO Radio 1 media- en sportprogramma 'De Perstribune' van MAX ontvangt komende zondag vanaf 12.00 uur cabaretier en programmamaker Joep van Deudekom en oud-international Edo Ophof.

Lees meer
Teun van de Keuken (foto: © KRO-NCRV 2016)

'De Monitor' over overgewicht

Minder eten en meer bewegen is lang niet altijd de oplossing tegen. De Monitor over de vraag welke oplossing moet er komen om ons van die kilo’s af te helpen?

Lees meer
Klaas van Kruistum (foto: © KRO-NCRV 2015)

Klaas is boomhuttenbouwer in 'Klaas Kan Alles'

In het populair-wetenschappelijke familieprogramma 'Klaas kan Alles' draait alles om technologie, wetenschap en slimme gadgets.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Paul Witteman (foto: NTR - © Jasper Faber 2015)

'Podium Witteman' met Therese Steinmetz, Philippe Elan, Lisa Jacobs en Raoul Steffani

'Paul Witteman' ontvangt de chansonniers Thérèse Steinmetz en Philippe Elan, violiste Lisa Jacobs en bariton Raoul Steffani.

NTR logo V3

Marathonuitzending 'Ontdek de Ruimte' op NPO Zapp

'Ontdek de Ruimte – met André Kuipers' is een reis door de wonderlijke wereld van sterrenkunde en ruimtevaart. Een educatieve en visueel vernieuwende serie, waarin verschillende thema's rondom het universum worden behandeld.

'Nick in Trouble' (Nickelodeon)

Furtjuh en Anouk Maas presenteren nieuwe interactieve liveshow op Nickelodeon

Viacom-zender Nickelodeon komt met de nieuwe interactieve liveshow 'Nick in Trouble'. In 'Nick In Trouble' moeten vloggers ontsnappen uit een escape room, wat ze alleen kan lukken door live de hulp in te schakelen van kijkers en hun eigen fans en volgers. Een interactieve livestream krijgt een cruciale rol in deze nieuwe liveshow.

Tineke de Nooij (foto: Omroep MAX - © Mike Roelofs 2014)

Han Kooreneef, Guido Dieteren en Maria Berendsen bij MAX op NPO Radio 5

Vanaf zaterdag 22 oktober tot en met vrijdag 28 oktober zijn er weer leuke en boeiende gasten bij de MAX-programma's op NPO Radio 5. Onder anderen Han Kooreneef, Guido Dieteren en Maria Berendsen zijn te gast.

Bert Kranenbarg

Jeroen Snel hoofdgast in 'Grand Café Kranenbarg'

Zaterdag is Jeroen Snel de hoofdgast in 'Grand Café Kranenbarg'. Iedere zaterdagavond maakt hij op televisie het programma 'Blauw Bloed'. Maar wat is zijn favoriete popmuziek? En kan hij ook iets zeggen over de muzieksmaak van koning en koningin?

Joris Linssen in 'Gevonden' (foto: © KRO-NCRV 2015)

'De Wandeling' met Diana Matroos

Joris Linssen wandelt met de geboren en getogen Amsterdamse journaliste Diana Matroos (45) door haar geliefde stad. Nadat de half Surinaamse Diana vorig jaar discriminatie op de werkvloer bij RTL Nieuws aankaartte, heeft ze haar leven een andere wending gegeven.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
'Het Collectief Geheugen' (foto: © TINCAN 2016)

Publiek gezocht voor 'Het Collectief Geheugen' (RTL4)

Komend najaar komt RTL4 met een nieuw seizoen van 'Het Collectief Geheugen' onder leiding van Chantal Janzen samen met cabaretiers Jan Jaap van der Wal en Diederik Ebbinge.

Lees meer
'Maestro Eén voor Kinderen' (foto: AVROTROS - © Daniel J. Ashes 2016)

BN'ers op de bok in 'Maestro Eén voor Kinderen'

In 'Maestro Eén voor Kinderen' bestijgen zowel ex-kandidaten uit diverse seizoenen als kersverse kandidaten de bok voor een speciale, eenmalige editie van het succesvolle programma 'Maestro'.

Lees meer
Popgroep gezocht (foto: FOX - © FOX Networks Group 2016)

FOX op zoek naar mannelijk zangtalent

FOX start volgend jaar in samenwerking met VTM een zoektocht naar Nederlands en Vlaams zangtalent om een nieuwe Nederlandstalige popgroep te vormen.

Lees meer