Ali B schuift aan bij 'College Tour'

donderdag 18 mei 2017

De laatste gast in dit seizoen 'College Tour' is rapper Ali B. Twan Huys maakte dat zojuist bekend bij De Nieuws BV op NPO Radio 1.

Eerder werd al bekend dat ook tv-persoonlijkheid Arjen Lubach en seksuoloog Ellen Laan te zien zullen zijn in 'College Tour'.

Ali B
Ali B is een rapper, entertainer, TV-persoonlijkheid en theatermaker. Hij breekt door met het album Ali B Vertelt Het Leven Van De Straat, met onder meer de single Waar Gaat Dit Heen? Echte bekendheid krijgt hij met het nummer Wat Zou Je Doen?, een samenwerking met Marco Borsato. Later brengt de rapper nog hits uit als Leipe Mocro Flavour en Rampeneren. Daarnaast bedenkt en presenteert hij tv-programma's, zoals 'Ali B op Volle Toeren', waarin een rapper en een Nederlands popicoon een nummer van elkaar coveren. Ook is hij sinds 2013 jurylid bij 'The Voice of Holland'. Naast artiest is Ali B platenbaas en beheert hij zijn eigen management- en entertainmentbedrijf SPEC. Ook richt hij in 2013 samen met Najib Amhali een eigen TV-productiehuis op, genaamd North Sea Camel. In 2016 brengt Ali B na maar liefst tien jaar weer een nieuw album uit: Een Klein Beetje Geluk.

'College Tour: Ali B', vrijdag 19 mei om 21.10 uur bij de NTR op NPO 2.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers