Henk Westbroek, Rob de Nijs en Tino Martin bij MAX op NPO Radio 5

zondag 22 april 2018

Van zaterdag 21 tot en met vrijdag 27 april hebben de MAX-programma's op NPO Radio 5 een koninklijk randje. Hieronder het overzicht.

 

 

'Je Dag is Goed' – elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Jeroen van Inkel praat in 'Je Dag is Goed' met mensen die in het verleden een lintje voor iemand hebben aangevraagd en laat ook de gelauwerden aan het woord.

'TinekeShow' – Elke werkdag om 12.00 uur op NPO Radio 5
Tineke de Nooij start de week met Tino Martin, de zanger die vorig jaar in een uitverkocht Ziggo Dome stond, maar nog steeds zonder herkend te worden zijn boodschappen kan doen. Verder staat de Lintjesregen centraal en mogen luisteraars een plaat aanvragen voor iemand die in hun ogen een lintje verdient. En op vrijdag 27 april is het niet alleen de verjaardag van Koning Willem-Alexander, maar ook de verjaardag van Tineke! Zij viert haar verjaardag in de studio met livemuziek van gast Maarten Peters.

'De MAX!' – Elke werkdag van 18.00 tot 20.00 uur op NPO Radio 5
In 'De MAX!', die week gepresenteerd door alleen Manuëla Kemp, is elke dag een gedecoreerde artiest te gast. Op maandag is dat Jan Rot, op dinsdag Rob de Nijs, op woensdag Mathilde Santing en donderdag Thijs van Leer. Zij spreekt met hen over de periode vóór het lintje en na het lintje. Aan de muzikanten is ook gevraagd om na te denken over 'pop royalty': wie vinden zij zo goed dat deze het predicaat 'koninklijk' verdient?

Op Koningsdag is er een reguliere 'De MAX!' en ontvangt Manuëla de Utrechtse zanger Henk Westbroek.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers