Bart De Pauw geeft voor het eerst interview in 'De Tafel Van Gert'

dinsdag 16 april 2024
Foto: Play4 - © Play Media 2024

Voor het eerst in zeven jaar stemde Bart De Pauw ermee in om een interview te geven. Hij doet dat in een open en uitgebreid gesprek in 'De Tafel van Gert'. Vanavond – 16 april 2024 vanaf 20u00 – is op GoPlay en Play4 een speciale editie beschikbaar van het dagelijkse actua-programma.

In een uitgebreid gesprek met Gert Verhulst wordt niets uit de weg gegaan, en kunnen alle vragen gesteld worden. De speciale editie van De Tafel van Gert werd uitzonderlijk eerder vandaag opgenomen, zonder studiopubliek en zonder tafelspringers of andere gasten, om de tijd te kunnen nemen voor een uitgebreid gesprek. Het is niet de eerste keer dat Gert met één gast aan tafel schuift. Ook de komende maanden zullen er op uitzonderlijke momenten andere gasten op dezelfde manier worden uitgenodigd aan De Tafel van Gert, om alle tijd te kunnen nemen voor lange interviews: telkens op voorwaarde dat alles bespreekbaar is.

 'De Tafel van Gert' met Bart De Pauw – vanaf 20u00 beschikbaar op GoPlay en Play4


Bekijk hier alvast een fragment:


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo BNNVARA logo

De Schiffmachers gaan samen hun huis opruimen, dat met de hoeveelheid spullen inmiddels op een museum lijkt. Ook maken ze een uitstapje naar Aken, waar ze een tattooconventie bezoeken. Hier wordt Henk letterlijk het hemd van het lijf gevraagd. Terug in Amsterdam komen Ray Fuego en Pepijn Lanen langs in de shop om een uniek ontwerp door Henk te laten zetten.

'Schiffmacher's Legacy', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers