De zomer op VIER start met 'Chef in je Oor'

donderdag 25 mei 2017

Vanaf 26 juni zet het gloednieuwe 'Chef in je Oor' de zomer op VIER in gang. De aftrap voor het nieuwe voetbalmagazine, dat steeds op vrijdag, zaterdag en zondag zal worden uitgezonden, wordt op 28 juli gegeven.

In augustus mag de kijker zich aan nog een derde nieuw dagelijks programma verwachten.


Twee topchefs, twee keukens, twee hopeloze keukenklunzen en twee microfoons. Dat zijn de ingrediënten van deze spannende kookwedstrijd waarin de klunzen het tegen elkaar opnemen. In één uur tijd moeten ze een heerlijk gerecht op tafel toveren. Ze krijgen daarbij de hulp van een topchef, maar die zet zelf geen stap in de keuken. Alle communicatie verloopt via een microfoon en een oortje. Presentator Gert Verhulst staat letterlijk tussen twee vuren: hij moet de gemoederen van twee competitieve chefs én twee absolute keukenklungels bedaren.

De topchefs? Dominique Persoone, Peppe Giacomazza, Johan Segers, Viki Geunes, Thierry Theys, Stéphane Buyens, Wout Bru en Roger van Damme.

'Chef in je Oor', vanaf 26 juni op VIER telkens van maandag t.e.m. donderdag.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers