Evi Hanssen en Gene Thomas wagen zich aan aan Stand-Up Comedy!

donderdag 4 mei 2017

De veertien celebrities die het 'Celebrity Stand-Up'-podium gaan betreden zijn bekend! Opvallende, Vlaamse namen zijn de BV's Evi Hanssen en Gene Thomas. De populaire presentatrice en het voormalig X-session idool laten zich van hun meest komische kant zien.

Ze brengen vlijmscherpe Vlaamse humor, persoonlijke anekdotes en een goede portie zelfspot op de planken van Celebrity Stand-Up en gaan zo de stand-up comedy uitdaging aan.

Volgende namen maken de line – up compleet: Acteur/DJ Ruud Feltkamp, actrice/presentatrice Tatum Dagelet, acteur Patrick Martens, Miss Nederland 2015/model Jessie Jazz Vuijk, online personalities Laura Ponticorvo en Kaj Gorgels, boerin Bertie, zakenvrouw/modeontwerper Olcay Gulsen, radio-dj Giel Beelen, zanger Brace, presentator Manuel Venderbos en ex-profvoetballer/rapper Royston Drenthe.  De lokaal geproduceerde stand-up show wordt gepresenteerd door comedian Martijn Koning.

'Celebrity Stand-Up' is vanaf 1 juni iedere donderdag om 22.00 uur te zien op Viacom-zender Comedy Central. De aflevering met Evi Hanssen wordt uitgezonden op 1 juni en die van Gene Thomas op 5 juli.


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers