Gers Pardoel haakt af tijdens helse Devil Run in 'Special Forces'

maandag 6 mei 2024
Foto: VTM - © DPG Media 2024

Exit voor zanger Gers Pardoel in 'Special Forces'. Daar stond vanavond de beruchte en vreselijk uitputtende Devil Run op het programma. De rekruten moesten achter een rijdende truck lopen waaruit verschillende zware voorwerpen werden gegooid die ze vervolgens moesten meesleuren.

Na een half uur lopen zat Gers stevig aan zijn grens. “Ik hou dit niet vol. Ik kan niet meer”, klonk het. Na een korte pauze besloot Gers zelf om een eind te maken aan zijn training. “Dit is geen spelletje. Het lijkt alsof ik nog even door kan gaan maar daarna is het gewoon klaar. Ik hoop dat ik mijn kinderen snel weer zie.” De motivatie van Gers was de afgelopen uren onder nul gezakt en dat was ook de instructeurs niet ontgaan. “Ik ben ervan overtuigd dat jij meer conditie hebt dan sommige anderen hier. Het is de motivatie die ervoor zorgt dat als je fysiek kapot bent, je blijft doorgaan. Als er een barst in die motivatie zit, lukt het niet”, vertelde chef Kevin. Met het vertrek van Gers verdwijnt ook de eerste man uit het team. Voor de overgebleven rekruten gaat de training onverbiddelijk verder.

Bekijk hier de exit van Gers Pardoel:



 

'Special Forces': elke maandag om 20u40 bij VTM en in weekpreview bij Streamz.

Persbericht VTM
http://www.VTM.be

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Onder leiding van dirigent Maurice Luttikhuis brengt het Metropole Orkest een ode aan Wim Sonneveld, de vertolker van legendarische liedjes als 'Het Dorp', 'Margootje' en 'Aan de Amsterdamse grachten'. Met Waylon, Thomas Oliemans, Richard Groenendijk en Fay Claassen, vanuit Het Concertgebouw in Amsterdam.

'MAX Muziekspecial: Wim Sonneveld - Tour de Chant', om 21.50 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers