Kijk live naar Evenepoel en Van Aert in de Ronde van de Algarve

zaterdag 10 februari 2024
Foto: VTM - © DPG Media 2024

Goed nieuws voor de Vlaamse wielerfans die staan te popelen om hun favoriete renners weer aan het werk te zien. Volgende week woensdag start de Ronde van de Algarve en die kan je live zien!

Voor het eerst kan je bij HLN live kijken naar de Ronde van de Algarve. Die vindt plaats van woensdag 14 tot zondag 18 februari. Het is dé eerste grote wedstrijd van het seizoen met Remco Evenepoel én Wout van Aert. Michel Wuyts en Jan Bakelants zorgen vijf dagen lang voor commentaar en expertise.


Remco Evenepoel debuteert vandaag, zaterdag, al in de Figueira Championship Classic. Die koers kan je live volgen op Eurosport 1, vanaf 16.00 uur.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code van Coppens' (SBS6)

Jamie en Steven Kazán mogen net als Donnie en Ammar op audiëntie bij de koning. Zijne majesteit ligt op sterven en ze moeten zijn nog kloppende hart zo snel mogelijk naar de hut van een medicijnman brengen. Onderweg besturen ze zelf een vliegtuig, maar ze komen tijdens een turbulente vlucht al snel in de problemen. Komen ze ongedeerd uit de jungle? Blijft het hart van de koning kloppen én worden ze de grote redders van het koninkrijk?
'Code van Coppens', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers