Knack, Trends en Kanaal Z ontvangen partijvoorzitters voor exclusief verkiezingsdebat

maandag 26 februari 2024
kanaal z

Op dinsdag 27 februari organiseren Knack, Trends en Kanaal Z het eerste grote voorzittersdebat van dit verkiezingsjaar in de nieuwsstudio in Brussels Media Center te Evere.

Op 27 maart is het dan de beurt aan Le Vif, Trends/Tendances en Canal Z. Een mooi staaltje synergie tussen de marktleidende news & business merken, en een unicum waarmee in totaal anderhalf miljoen Belgen worden bereikt.


Uw stem in juni bepaalt onze democratie. Daarom bundelen Knack, Trends en Kanaal Z de krachten en brengen ze 100 dagen voor de verkiezingen de zeven Vlaamse partijvoorzitters samen voor een exclusief debat in de aanloop naar de verkiezingen van 9 juni.

Sammy Mahdi (CD&V), Jeremie Vaneeckhout  (Groen), Bart De Wever (N-VA), Tom Ongena (Open VLD), Raoul Hedebouw (PVDA), Tom Van Grieken (Vlaams Belang) en Melissa Depraetere (Vooruit) gaan met elkaar in gesprek.

Voor deze unieke samenwerking vertrekken moderators en hoofdredacteuren Bert Bultinck (Knack) en Jan De Meulemeester (Trends-Kanaal Z) van een unieke formule. Zeven korte één-op-één gesprekken met een partijvoorzitter over een zelfgekozen stelling zetten de toon voor een discussie met de zes andere voorzitters.

Of het nu over koopkracht, migratie, veiligheid, mensenrechten, of het leefmilieu gaat: dit debat zal de cruciale informatie geven die nodig is om uw voorkeur te bepalen.

Volg het debat op dinsdag 27 februari om 20.00 uur op knack.be en trends.be en vanaf daags nadien de hele week op Kanaal Z.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code van Coppens' (SBS6)

Jamie en Steven Kazán mogen net als Donnie en Ammar op audiëntie bij de koning. Zijne majesteit ligt op sterven en ze moeten zijn nog kloppende hart zo snel mogelijk naar de hut van een medicijnman brengen. Onderweg besturen ze zelf een vliegtuig, maar ze komen tijdens een turbulente vlucht al snel in de problemen. Komen ze ongedeerd uit de jungle? Blijft het hart van de koning kloppen én worden ze de grote redders van het koninkrijk?
'Code van Coppens', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers