Laura Tesoro maakt groovy versie van Regi's monsterhit Zwaartekracht in 'Liefde voor Muziek'

dinsdag 12 maart 2024
Foto: VTM - © DPG Media 2024

Al 9 seizoenen worden muzikale hokjes gesloopt in 'Liefde voor Muziek'. Voor het feestelijke 10de seizoen keert per voorgaand seizoen één artiest terug om samen op een nieuwe, muzikale reis te vertrekken.

Stan Van Samang, K3, Laura Tesoro, Clouseau, Jasper Steverlinck, Johannes Genard (School Is Cool), Suzan & Freek, Tourist LeMC en Regi delen hun meest geliefde nummers, hun ontembare passie voor muziek, de diepere betekenis achter hun songs en bijzondere persoonlijke verhalen. In de eerste aflevering laat Regi zich vanavond verrassen door zijn eigen songs, zoals hij ze nog nooit hoorde. Laura Tesoro en Zwaartekracht: het is volgens hem een match made in heaven. Met haar groovy versie Gravity komt zijn voorspelling uit. 'Als je hierop blijft stilzitten dan scheelt er iets met je DNA', aldus Regi. Welke muzikale verrassingen hebben de andere artiesten voor hem in petto?


Bekijk Gravity van Laura Tesoro uit 'Liefde voor Muziek' hier in preview:


'Liefde voor Muziek', dinsdag 12 maart om 20.40 uur bij VTM en op VTM GO.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code van Coppens' (SBS6)

Jamie en Steven Kazán mogen net als Donnie en Ammar op audiëntie bij de koning. Zijne majesteit ligt op sterven en ze moeten zijn nog kloppende hart zo snel mogelijk naar de hut van een medicijnman brengen. Onderweg besturen ze zelf een vliegtuig, maar ze komen tijdens een turbulente vlucht al snel in de problemen. Komen ze ongedeerd uit de jungle? Blijft het hart van de koning kloppen én worden ze de grote redders van het koninkrijk?
'Code van Coppens', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers