Chaos en avontuur in nieuwe Nickelodeon-serie 'Huize Herrie'

zondag 15 mei 2016

Als enige jongen met tien zussen heb je het maar zwaar... Behalve als je Lincoln Herrie heet! Volg zijn avonturen in de nieuwe komische animatieserie 'Huize Herrie'. Vanaf 16 mei iedere schooldag om 16.10 uur te zien op Nickelodeon.

Lori, Leni, Luna, Luan, Lynn, Lucy, Lana, Lola, Lisa, Lily en… Lincoln. Dat zijn de kinderen uit de familie Herrie. De 11-jarige Lincoln Herrie laat zien hoe hij overleeft in een huishouden met tien zussen, ieder met een eigen en unieke persoonlijkheid. Conflicten en chaos lijken onvermijdelijk, maar Lincoln maakt altijd samen met zijn beste vriend Clyde een plan om de chaos een stap voor te zijn. Of dat plan gaat werken blijft elke keer weer de vraag...


In de eerste aflevering 'Tasten in het duister' wil Lincoln de ontknoping van zijn favoriete tv-show ziwn, maar om dat voor elkaar te krijgen moet hij een manier vinden om als eerste de afstandsbediening te bemachtigen. Wie namelijk als eerste afstandsbediening heeft mag bepalen wat er gekeken wordt. Daarna, in de aflevering 'De Boodschap' vernielt Lori Lincoln's gamebril. Lincoln spreekt een boos bericht in op haar voicemail, maar wil achteraf toch dat ze dit bericht niet te horen krijgt. Maar hoe krijgt hij dat voor elkaar?

'Huize Herrie', vanaf 16 mei iedere schooldag om 17.00 uur op Nickelodeon.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers