De 'Aussie Gold Hunters' zijn terug op Discovery

donderdag 4 januari 2024
Foto: © Discovery 2024

Meer goudzoekers dan ooit zijn er te zien in het nieuwe seizoen van 'Aussie Gold Hunters'. Niet raar als je bedenkt dat Australië op dit moment dé plek ter wereld is waar het meeste goud gevonden wordt.

Tel daar de historisch hoge goudprijs bij op en de Australische goudkoorts is een feit. Nieuw zijn Vince en Bibi die de ervaren goudzoeker Murray hebben ingeschakeld om hen te helpen met het starten van hun gouden zoektocht op het landgoed van 12 hectare. Ook Alan en Salty zijn voor het eerst te zien als ze zich een weg banen door het ondergelopen gebied van de afgelegen Pilbara-regio op zoek naar hun eerste serieuze goudklomp.


Paul Mackie vormt dit seizoen een nieuw team met mijnbaas Melanie Wood en haar partner Alex Stead en verandert zo van Dust Devil naar Gold Devil. Ze hebben meer dan twee miljoen dollar aan zware machines en honderd vierkante kilometer maagdelijke grond om hun gigantische doel van 28 kilogram goud te halen. Daar kunnen de Poseidon Crew alleen nog maar van dromen. Zij kochten vorig jaar een stuk grond in de lucratieve Golden Triangle, maar hebben tot nu toe nog niet de klapper gemaakt waar ze voor kwamen. Ondertussen kampen ook The Ferrals en The Gold Retrievers met problemen die hun gouden toekomst voorlopig in de weg zitten.

'Aussie Gold Hunters', vanaf vrijdag 5 januari om 21.30 uur op Discovery.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code van Coppens' (SBS6)

Jamie en Steven Kazán mogen net als Donnie en Ammar op audiëntie bij de koning. Zijne majesteit ligt op sterven en ze moeten zijn nog kloppende hart zo snel mogelijk naar de hut van een medicijnman brengen. Onderweg besturen ze zelf een vliegtuig, maar ze komen tijdens een turbulente vlucht al snel in de problemen. Komen ze ongedeerd uit de jungle? Blijft het hart van de koning kloppen én worden ze de grote redders van het koninkrijk?
'Code van Coppens', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers