Nieuwe serie 'Custom Carolina' op Discovery

woensdag 14 februari 2024
Foto: © Discovery 2024

Tommy Pike bouwt al auto's sinds zijn dertiende. In de afgelopen twintig jaar werkte hij dag en nacht om zijn eigen bedrijf op te bouwen dat oude auto's terugbrengt naar zijn oude glorie.

Inmiddels runt hij in South Carolina zijn bedrijf samen met zijn vrouw Stephanie en een team van toegewijde technici. Van high-end klussen tot kleinere projecten, Tommy werkt met elke klant samen om hun dromen waar te maken.


Zo transformeert hij in de eerste aflevering van 'Custom Carolina' een ’74 Bronco met een nieuwe motor en een likje verf. Chris geeft de wagen ook een gloednieuw interieur. Een vergelijkbaar verzoek krijgt hij van twee broers die een ‘55 Chevy Pick Up brengen die ook van hun opa is geweest. Zij vinden overigens dat de deukjes en krasjes wel passen bij de historie en willen dan ook dat Tommy hem niet te gelikt opknapt. Maar met een nieuwe motor, een airconditioning en een nieuwe olielaag die oorspronkelijke verflaag beschermt, kan de oude auto wel weer generaties mee. Terwijl hij er toch nog zo klassiek uitziet alsof opa er elk moment uit kan stappen!

'Custom Carolina', vanaf donderdag 15 februari om 21.30 uur op Discovery.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code van Coppens' (SBS6)

Jamie en Steven Kazán mogen net als Donnie en Ammar op audiëntie bij de koning. Zijne majesteit ligt op sterven en ze moeten zijn nog kloppende hart zo snel mogelijk naar de hut van een medicijnman brengen. Onderweg besturen ze zelf een vliegtuig, maar ze komen tijdens een turbulente vlucht al snel in de problemen. Komen ze ongedeerd uit de jungle? Blijft het hart van de koning kloppen én worden ze de grote redders van het koninkrijk?
'Code van Coppens', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers