BNNVARA zendt documentaire 'I am Andrew Tate' uit

donderdag 8 februari 2024

De controversiële Britse influencer Andrew Tate is immens populair, zijn naam wordt vaker gegoogeld dan die van Kim Kardashian en Donald Trump samen.

De oud-kickbokser wordt op social media vooral gevolgd door (jonge) mannen. Zijn invloed beangstigt leraren en zorg voor pittige discussies tussen ouders en hun tienerzonen. Maar wie is Tate eigenlijk en waar komt hij vandaan?


In deze documentaire wordt het levensverhaal van Andrew Tate verteld aan de hand van niet eerder vertoonde beelden, interviews met fans, voormalige medewerkers, critici en vermeende slachtoffers van seksueel en fysiek geweld. Dit meeslepende verhaal over de opkomst en ondergang van ’s werelds meest beruchte en controversiële internetster zoekt naar antwoorden op vragen die fans en critici bezighouden.

Waarom is Tate een wereldwijd vertegenwoordiger van giftige mannelijkheid geworden? Waarom wordt hij gearresteerd in Roemenië? Is Tate, zoals de advocaten van zijn vermeende slachtoffers beweren, een serieverkrachter die ervan geniet vrouwen te wurgen totdat ze bewusteloos raken? Of is hij -zoals Tate zelf beweert, een verdediger van traditionele waarden en biedt hij jonge mannen een uitweg uit The Matrix?

'I am Andrew Tate', vrijdag 9 februari om 21.00 uur bij BNNVARA op NPO 3.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hunted into the Wild' (AVROTROS)

Pieter Valley en Appie Mussa, Sander en Jordy Huisman, Mátyás Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, Do en Loiza Lamers, Chatilla van Grinsven en Steven Brunswijk en Krista en Marcelle Arriëns slaan op de vlucht in Noorwegen. Wie blijven de hunters een stap voor in een gebied waar overal gevaar dreigt?

'Hunted into the Wild VIPS', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers