De avonturen van Sam en Julia in 'Het Muizenhuis' nieuw op Zapp

maandag 26 februari 2024
Foto: © AVROTROS 2024

Muizenvrienden Sam en Julia beleven kleine én grote avonturen in de nieuwe AVROTROS animatieserie 'Het Muizenhuis'.

De extraverte Julia komt van een ver eiland en woont sinds kort met haar moeder in 'Het Muizenhuis', een groot gebouw vol muizenwoningen en haar markante bewoners. Verlegen Sam woont er met zijn grote familie en helpt zijn nieuwe buurmeisje om alle muizen in huis en typische gewoontes te leren kennen. Ondanks hun verschillen zijn Sam en Julia al snel onafscheidelijk en worden ze allerbeste vrienden.


Sam en Julia ontmoeten elkaar iedere dag en samen onderzoeken én ontdekken ze alle hoeken en gaten van 'Het Muizenhuis'. Zo gaan ze op zoek naar de geluksschelp van Julia waarbij ze hulp krijgen van een waarzegger, vinden ze een mysterieuze dobbelsteen en bevrijden ze een vlinder.

'Het Muizenhuis' is gebaseerd op de gelijknamige kinderboeken van Karina Schaapman.

'Het Muizenhuis', vanaf 4 maart iedere werkdag om 7.35 uur te zien bij AVROTROS op NPO Zappelin.

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code van Coppens' (SBS6)

Jamie en Steven Kazán mogen net als Donnie en Ammar op audiëntie bij de koning. Zijne majesteit ligt op sterven en ze moeten zijn nog kloppende hart zo snel mogelijk naar de hut van een medicijnman brengen. Onderweg besturen ze zelf een vliegtuig, maar ze komen tijdens een turbulente vlucht al snel in de problemen. Komen ze ongedeerd uit de jungle? Blijft het hart van de koning kloppen én worden ze de grote redders van het koninkrijk?
'Code van Coppens', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers