Dionne Slagter bij 'Let's Dance 2018'

vrijdag 26 oktober 2018

Tijdens de vierde editie van discospektakel 'Let's Dance' staat ook zangeres en YouTube-ster Dionne Slagter op het podium. De populaire vlogster, ook wel bekend als Onne-Di, won afgelopen voorjaar de finale van Tv-programma 'It Takes Two'.

Bij 'Let's Dance', dat dit jaar geheel in het teken staat van de jaren ’80, kruipt zij in de huid van Madonna. Ze zingt haar grootste 80's hits waaronder 'Holiday', 'Get into the Groove' en 'Like a Virgin'.


Winnaars 'Dance, Dance, Dance'
Tevens werden vandaag nog meer artiesten aangekondigd voor het ruim drie uur durende dansfeest. Holly Mae Brood en Soy Kroon, de winnaars van 'Dance, Dance, Dance', zullen een videoclip uit de jaren ‘80 nadansen. Omri Tindal, April Darby en Tjindjara zingen de grootse discoknallers, die de trip down memory lane compleet moeten maken.

Het ultieme discospektakel 'Let's Dance' is op 17 en 18 november terug in de Amsterdamse Ziggo Dome. Eerder werd al bekend dat gastheer Humberto Tan naast internationale acts Kool & The Gang, Chaka Khan, ook Fedde Le Grand, Timor Steffens, Brainpower en Edsilia Rombley ontvangt.

'Let's Dance', 17 en 18 november, Ziggo Dome, Amsterdam. Tickets zijn te verkrijgen via letsdance.nl. 'Let’s Dance' is een productie van RTL Live Entertainment.

 

Persbericht RTL Live Entertainment
http://www.rtl.nl
rtl4
Meer artikels over RTL 4

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers