Erik Van Looy presenteert 'De Pappenheimers' op RTL 4

zondag 10 december 2023
Foto: RTL - © Tom Cornelissen 2023

Erik Van Looy, regisseur én presentator van de Vlaamse editie van 'De Slimste Mens ter Wereld' presenteert in 2024 een gloednieuwe quiz op RTL 4. Met 'De Pappenheimers' maakt Van Looy zijn presentatiedebuut in Nederland.

In 'De Pappenheimers', eveneens een Belgisch format, nemen 3 teams het tegen elkaar op. 'De Pappenheimers' is een speelse quiz, een quiz die heel spannend is maar ook heel humoristisch', vertelt Van Looy bij 'RTL Boulevard'.

In elk team zit een BN'er die mee quizt. Die is mee verantwoordelijk voor de geldsom die de 'gewone' mensen verdienen. Dat maakte het in België enorm spannend', aldus Van Looy.  Wanneer de nieuwe quiz op RTL 4 komt, is nog niet bekend.

In België liep 'De Pappenheimers' tussen 2003 en 2016, eerst bij de openbare omroep VRT, nadien bij de commerciële zender VIER. Erik Van Looy viel in 2006 in als presentator.


 

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hunted into the Wild' (AVROTROS)

Pieter Valley en Appie Mussa, Sander en Jordy Huisman, Mátyás Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, Do en Loiza Lamers, Chatilla van Grinsven en Steven Brunswijk en Krista en Marcelle Arriëns slaan op de vlucht in Noorwegen. Wie blijven de hunters een stap voor in een gebied waar overal gevaar dreigt?

'Hunted into the Wild VIPS', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers